2014. október 08., szerda      16:03

Jelenlegi hely

Kinyílt a Ládafia – bemutattuk az évad első gyermek darabját


A Ládafia című táncos mesejátékkal kedveskedik a legkisebbeknek színházunk az új évad első heteiben, melyet a Balassi Táncegyüttessel koprodukcióban mutatunk be, ifj. Mlinár Pál rendezésében. A helyi szerzőpáros – ifj. Mlinár Pál és Falusi László - klasszikus népmesei motívumokat felvonultató története a néptánc segítségével tárja elénk Szerencsés Dániel kalandjait és próbatételeit.

A felnövekvő nemzedéknek, a legkisebbeknek játszani mindig kiemelt feladat volt társulatunk számára. Az élményt nyújtó, színvonalas szórakoztatás mára már hagyomány és fontos küldetés. A Ládafia című táncos mesedarab a kicsikhez szól: szórakoztató, akciódús, félelmetes sárkánnyal, gonosz boszorkányokkal, elrabolt királykisasszonnyal, szerencsét próbáló szegény legénnyel, próbatételekkel, varázslatokkal, tanulságokkal, ahogy az egy mesében dukál.

 

A dinamikus táncok Ifj. Mlinár Pál rendező-koreográfusnak, a pörgős talpalávaló pedig Falusi Lászlónak köszönhető. A káprázatos jelmezek - Mlinár Péter és Mlinárné Kolarovszki Mária tervei alapján - híven szolgálják a mesét, ahogy a díszlet is, amely Lenkefi Zoltán munkáját dicséri.

A Ládafia című produkciót még novemberben is láthatják az érdeklődők, melyet óvodásoknak, kisiskolásoknak és családi programként is jó szívvel ajánlunk, mert olyat látnak, ami ízléses és szórakoztató. Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Igazi családi esemény!

Táncoljuk végig Dániel kalandjait a sötét erdőtől a királyi udvaron át a félelmetes Sárkány birodalmáig, hogy aztán a végén… De ez már legyen meglepetés!

A zúgó taps megérdemelten szólt Mészáros Mihálynak, Szőke Pálnak, Komáromi Anettnek, Mlinár Péternek, Mlinár Zsuzsának, Nagy Róbertnek, Vaszkó Jánosnak, Mlinár-Kőrösi Katalinnak, Vaszkóné Mochnács Renátának, Gaál Petrának, ifj. Mlinár Pálnak, Hankó Tamásnak, Bacsa Lászlónak, Korom Gábornak, Szekerka Anitának és Csarnai Anitának.

Az előadás kapcsán ládika készítő versenyt is hirdettünk, amelyre máris  sok gyerkőc hozta el különleges alkotását.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+