fbpx Legyen a premier társadalmi esemény! – Törvénytelen randevú | Békéscsabai Jókai Színház
  2017. október 01., vasárnap      00:22

Jelenlegi helyLegyen a premier társadalmi esemény! – Törvénytelen randevú


A Legyen a premier társadalmi esemény! gondolat jegyében döntött úgy sok évvel ezelőtt a Jókai Színház vezetése, hogy bevezeti a díszbemutató előadást, amelyen a társadalmi, gazdasági és a művészeti élet kiemelkedő alakjaival is találkozhat a közönség. A szezon első ilyen eseményére a Törvénytelen randevú című darab kapcsán került sor színházunkban. A díszbemutató házigazdája a Meszlényi-Autó Kft. volt, mely megyénk meghatározó autós vállalkozásait vezeti.

A három felvonásos darabban minden pillanat a helyén van, Robert Cogo-Fawcett rendező értő kézzel irányítja ezt a sok tévedéses vígjátékot. A száz éve alkotó párizsi szerzőpáros bohózata hálás szerepeket kínál, mindegyik karakter a játék, a móka kedvéért született. A szombati díszbemutatón erről tanúbizonyságot is adott a Jókai Színház társulata. Háromszor ötvenpercnyi rekeszizom-próbáló előadással léptek közönségünk elé.  Vastaps volt érte a jutalom.

Az est további része a teátrum vigadó termében folytatódott.  A vendégeket, köztük a Meszlényi-Autó Kft. jelenlévő partnereit, a díszbemutató házigazdája, Meszlényi György tulajdonos,  ügyvezető igazgató  köszöntötte. Az estét Gábor Anita és Nagy Róbert színművészek a '30-as éveket megidéző dalai tették még színesebbé.

Az előadáshoz köthető gasztronómiai ínyencségeket Prohászka Béla Venesz-díjas szakács-olimpikon  ismertette, elkészítésükért köszönet illeti a BSZC tanárait és diákjait. A műsort Dombóvári Vanda vezette, a kellemes zenéről és a jó hangulatról a Wonderful Nigh Trió nevű zenekari formáció  gondoskodott.  A 25 éves  Meszlényi Autó-Kft. kiváló házigazdája volt az estnek, és támogatásával az előadás igazi társadalmi eseménnyé vált. 

 

Fotók: A-Team/Lipták Szabolcs


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. július
 

Keresés

Keresés űrlap