fbpx Lila ákácok – az évad utolsó díszbemutatója | Békéscsabai Jókai Színház
  2016. május 22., vasárnap      00:43

Jelenlegi helyLila ákácok – az évad utolsó díszbemutatója


Az elmúlt  évadok díszbemutatóinak pozitív visszajelzései azt bizonyítják, hogy igény van a kötetlen találkozásra a társadalmi és a színházi élet szereplői között, felélesztve ezáltal a színház közösségteremtő, közösségépítő szerepét. A szezon utolsó ilyen eseményére a Lila ákácok című darab kapcsán került sor szombaton este.

Tóth Manci és Csacsinszky Pali majd’százéves szerelmes históriája - Katkó Ferenc rendezésében - hatalmas sikert aratott a közönség körében, a vastaps és az ováció megérdemelten szólt az alkotóknak, szereplőknek. Az előadás után  az est további része a színház vigadó termében folytatódott. A díszbemutató házigazdája az 50 éves Linamar Hungary Zrt volt, mely Békés-megye és az Alföld egyik legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalata. A vendégeket, köztük a Linamar jelenlévő partnereit, Bangó Csaba gyárigazgató köszöntötte.

Az infrastruktúrát, az ételkülönlegességeket, valamint a felszolgálást a Békéscsabai Szakképzési Centrum tanárai és diákjai biztosították. A kóstolható borokat az Európai Borlovagrend Dél-alföldi Legátusa ajánlotta a jelenlévők figyelmébe, mely egyedi szerveződési rendszerével különleges szín a borlovagrendi palettán: a borkultúra, a borfogyasztás és gasztronómia, a hit az alapja a filozófiájuknak.

A gasztronómiai specialitásokat - stílusosan az előadáshoz köthető ínyencségeket - pedig Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács ismertette. A kellemes zenéről és a jó hangulatról a megszokott magas színvonalon a Jam Beam gondoskodott. Az 50 éves Linamar Hungary Zrt. kiváló házigazdája volt az estnek, és támogatásával az előadás igazi társadalmi eseménnyé vált. 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. július
 

Keresés

Keresés űrlap