fbpx Megemlékezések és koncertek a nemzeti ünnepen | Békéscsabai Jókai Színház
  2019. augusztus 19., hétfő      17:13

Jelenlegi helyMegemlékezések és koncertek a nemzeti ünnepen


Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön az államalapításra és az államalapító Szent István királyra emlékezünk országszerte. A rendezvények már napok óta tartanak megyénkben is.

Békéscsabán augusztus 20-án 9.30 órakor a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar térzenéjével kezdődik az ünneplés a Szent István téren, majd egész nap színes programsorozat várja az érdeklődőket. Ünnepélyes zászlófelvonás lesz 10 órakor, majd ökumenikus kenyérszentelés és -áldás 10.30 órától, ahol közreműködnek az egyházak képviselői, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Szarvas Péter polgármester. Ünnepi szentmisét 10.45-től tartanak a Belvárosi Római Katolikus Templomban.

Délután Hevesi Imre gyermekműsorát, Gulyás Attila színművész Soul, pop, jazz dalok című koncertjét, a Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes bemutatóját tekinthetik meg a szórakozni vágyók. A Land of Music című musicalösszeállítás 18.20, a The Biebers koncertje 19 órakor kezdődik. A Himnusz elhangzása után (21 óra) Szarvas Péter polgármester mond ünnepi köszöntőt, ami után tűzijáték következik, 21.30 órától pedig Zséda koncertje.

Fotó:behir.hu


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg