2018. július 26., csütörtök      12:42

Jelenlegi hely

„Megtanulom, megőrzöm, továbbadom”


Káprázatos cirkuszi produkciókat hoz dalokkal és versekkel a Fővárosi Nagycirkusz a Szarvasi Vízi Színházba július 31-én, kedden 20.30 órától. Azon az estén Szarvas lesz a cirkuszi világ közepe. A műsorban fellépnek külföldi sztárvendégek és a Békéscsabai Jókai Színház művészei.

Erő, kitartás, egyensúly, esélyegyenlőség, pontosság, egymásra figyelés – gondolatok, amelyek az ámulatba ejtő cirkuszi műsorszámok megtekintése közben jutnak eszünkbe. A cirkusz a családok művészeti ága mind a porondon, mind a nézőtéren. Az artisták gyakran egymástól sajátítják el ennek a nagy hagyományú szakmának az alapjait, apáról fiúra, anyáról lányra öröklődik nemcsak a cirkusz szeretete, hanem akár maguk a számok, attrakciók is. A nézőtéren pedig együtt szórakozhat akár három generáció, és ébredhetnek gondolatai, érzései gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

A Fővárosi Nagycirkusz gálaelőadásában nemcsak káprázatos produkciókat láthat a közönség, hanem betekinthet az artisták egyszerre csillogó, szenvedélyes, ugyanakkor rendkívül fegyelmezett világába is.

Fellép a Duo Funcoholics kínai rúdszámmal Oroszországból, Bóta Melinda magasdróton kápráztatja el a közönséget. Axt Elizabeth kézegyensúlyozó, Szlavkovszki Zsolt pedig levegőszámát mutatja be. Énekkel és verssel közreműködik Liszi Melinda és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház művésze.

Jegyek válthatóak a Szarvasi Vízi Színház jegypénztárában, a Békéscsabai Jókai Színház szervezőirodájában, emailen szervezoirodaatjokaiszinhaz.hu, illetve interneten a www.viziszinhaz.hu oldalon keresztül.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+