2018. november 16., péntek      12:40

Jelenlegi hely

Mit jelent számodra a barátság?


A Békéscsabai Jókai Színházban immár hagyomány, hogy a mesebemutatókhoz kapcsolódva játékra, alkotásra hívjuk a gyerekeket. Ezt tesszük most is, Weber Kristóf és Zalán Tibor A sHÓwKIRÁLYNŐ című zenés mesejáték bemutatójának napjához, november 27-éhez közeledve.

A történet két gyermekszereplője, Kay és Gerda felhőtlen barátságban és boldogságban él Gerda nagymamájának melegséget sugárzó otthonában, mígnem egy különös lény, a gyönyörű, ám jégszívű sHÓwkirálynő bele nem avatkozik az életükbe, s magával nem ragadja Kayt az örök hó és fagy birodalmába. Gerda elhatározza, hogy ha bármi áron is, de visszahozza barátját a meleg szívek birodalmába, s útnak indul a kisfiú megmentésére. 

Arra kérjük a kreatív, vállalkozó kedvű gyermekeket, hogy „társuljanak” a mesejáték főhőséhez, Gerdához, és barangoljanak vele a mesevilágban! Engedjék szárnyalni a fantáziájukat és készítsenek valami olyan meglepetést, ami számukra a barátságot és a szeretetet jelenti!

Az alkotásokat az előadás előtt lehet névvel, címmel és telefonszámmal együtt leadni az aulában. Nagyon fontos a pontos, jól látható elérhetőség, mert ez alapján tudjuk értesíteni a kis nyertest. A különleges alkotásokat természetesen díjazzuk, értő zsűri dönti el, melyik alkotás a legszebb, legötletesebb.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg