2016. július 04., hétfő      11:59

Jelenlegi hely

New York-ban járt A dzsungel könyve - közönségtalálkozó


A nagy érdeklődésre való tekintettel kibővül a Csabai Nyár programja egy közönségtalálkozóval 2016. július 5-én 20.45 – től várjuk az érdeklődőket a TeÁtriumban!

Mint ismeretes, a Békéscsabai Jókai Színház a New York-i székhelyű Pilvax Players társulattal közösen mutatta be június 23-án A dzsungel könyve című musicalt a La MaMa Theater‑ben, New Yorkban, majd további öt előadást játszottak belőle.

Az amerikai vendégjátékot óriási érdeklődés övezte, rengetegen várták a híreket a színészekről. A kaland véget ért, a Jókai Színház csapata már hazatért a tengerentúlról és azóta is záporoznak a kérdések: barátok, kollégák és az utca emberei állítják meg őket folyamatosan „mesélj már, mi volt kint?”. A nagy érdeklődésre való tekintettel kibővül a Csabai Nyár programja egy közönségtalálkozóval. Július 5-én (kedden) 20.45-től mindenki személyesen hallgathatja a TeÁtriumban Csomós Lajos, Gulyás Attila és Gerner Csaba színművészek, valamint Vámos Zoltán videótár vezető amerikai sztorijait. Az esten eddig sehol sem látott felvételeket is kivetítenek a New York-i túráról, mindenkit szeretettel várunk.

Ingyenes előadás


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+