fbpx Paczuk Gabi új műsorral érkezik | Békéscsabai Jókai Színház
  2018. október 10., szerda      21:14

Jelenlegi hely


Paczuk Gabi új műsorral érkezik


Önálló zenés estjére várja a közönséget Paczuk Gabi október 18-án, 19-én és 20-án 19 órától a Művész Kávéházban. A színésznő 1992-től 2008-ig játszott a Jókai színházban, drámai szerepekben és zenés előadásokban, emlékezetes marad többek között az Ármány és szerelem Lujzája, Jeanne d’arc és Evita alakítása. Zenés estjével utoljára 2009-ben szerepelt Békéscsabán, visszatéréséről, új műsoráról telefonon beszélgettünk.
 
- Sokan emlékszünk rád, a békéscsabai szerepeidre, az utolsó zenés estre, és örömmel fogadtuk az új fellépés hírét. 
- Én is nagyon örülök, hogy újra felléphetek Békéscsabán. Úgy éreztem, maradt még bennem sok minden, amit akkor, a legutóbbi esten nem tudtam kiteljesíteni. Persze hosszú idő telt el azóta, sok év, az életem sokat változott, és főleg a szemléletem. De úgy érzem, mostanra megérett a dolog, sikerült megfejtenem a kérdőjeleket, megválaszolni a kérdéseket, amiket akkor még nem tudtam. Mostanra érett lettem, és remélem, kijönnek majd a válaszok, a megoldások. 
 
- A Te ötleted volt az est, vagy a színház meghívott?
- A nővérem agyából pattant ki, hogy újra elővegyem azt a műsort. Én meg erre azt mondtam: Miért ne?! Nekiálltam, hogy megtanuljam, felhívtam Seregi Zoltán igazgatót, és nagyon örült az ötletnek, mindjárt meghívott. 
 
- Ha jól értem, új programmal készülsz. 
- Teljesen újjal! Ez a műsor nem hasonlít majd egyáltalán a régihez, ahogyan én sem hasonlítok már a régi önmagamhoz. Máshogy tanultam meg, másképp csinálom, teljesen más lesz. Új rendezés, új díszlet, minden új. Ennyi év alatt mindenki változik. Én nagyon sokat változtam. Biztosan megkérdezik: hol voltam eddig? Erre sok mindent tudnék mondani, de az az egyszerű válaszom, hogy most megyek, bemutatkozom, megmutatkozom. 
 
- Valóban felnőtt azóta egy korosztály, amelynek tagjai nem láttak a színpadon, nem emlékeznek rád, de az idősebb színházlátogatók nem felejtettek el.
- A fiatalok nem ismernek, és régen voltam ott, az idősebbek is elfelejthettek. Ezért mondtam, és ezt komolyan gondolom: úgy megyek, mintha teljesen a nulláról kezdeném. 
 
- Milyen érzés visszatérni, Gabi?
- Különös érzés. Nem tagadom, hogy bizonyítani szeretnék. Saját magamnak szeretnék megfelelni, és mindig ez a legnehezebb feladat. Volt pillanat, amikor azt hittem, nem kell már nekem a színészettel foglalkozni. Aztán rájöttem, hogy mégis. Itt vagyok, nekem még dolgom van. A színészet a dolgom. Szeretnék vele teljessé válni. Nem mások kárára, hanem a saját magam hasznára lenni. De főleg örömöt szerezni a nézőknek, akik eljönnek, hogy meghallgassanak. Most Köröstarcsán lakom, onnan jövök. És hozom magammal a teljességet.
 
- Szeretettel várunk!
Niedzielsky Katalin
 

h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019. június
 

Keresés

Keresés űrlap