fbpx Premier: Két összeillő ember | Békéscsabai Jókai Színház
  2019. november 22., péntek      19:46

Jelenlegi hely

2021berl.jpg
Premier: Két összeillő ember


Szécsi Pál és Domján Edit legendás szerelmét idézi fel Nagy Róbert és Komáromi Anett a Két összeillő ember című zenés játékban. Felcsendülnek a hatvanas évek slágerei, zongorán kísér Papp Gyula.

Csikós Attila darabját Tarsoly Krisztina rendezésében november 22-én mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház a Sík Teremben.

A népszerű táncdalénekes és a kedvelt színésznő, két szenvedélyes, magányos és szerencsétlen sorsú ember magánéletébe, sikerek és kudarcok hátterébe enged bepillantást az előadás, s miközben a csúcs- és mélypontok, a szerelem és szakítás utáni öngyilkosságba menekülés folyamatát tárja a néző elé, csodálatos dalok, felejthetetlen dallamok csendülnek fel. A hatvanas évek felidézése nemcsak az akkor fiatal korosztálynak, hanem mindenkinek kivételes élményt nyújt. Tarsoly Krisztina igényes rendezése, Nagy Róbert és Komáromi Anett elegáns játéka megérinti a szíveket, nosztalgiázásra hívja a közönséget.  

A régi szép slágereket éneklő két színészt igazi rocklegenda, a Mini és a Skorpió együttesből jól ismert Papp Gyula kíséri zongorán.

Az előadás - a novemberi premier után - minden hónapban több estén, legközelebb december 10-től 14-ig látható majd.

Fotó: Nyári Attila/ A-TEAM


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg