fbpx Premier után díszbemutató: színpadon az Egerek és emberek | Békéscsabai Jókai Színház
  2014. november 30., vasárnap      00:30

Jelenlegi helyPremier után díszbemutató: színpadon az Egerek és emberek


Steinbeck időtlen és megunhatatlan története várta a díszbemutató közönségét szombaton este színházunkban: az Egerek és emberekből  Pataki András rendezésében minőségi előadás született Békéscsabán. Teátrumunk ötödik bemutatójának a díszelőadása frenetikus sikerrel zajlott le, a zúgó taps megérdemelten szólt az alkotóknak, a színészeknek. Az Egerek és emberek színpadi változata New Yorkban azonnali sikert aratott, Békéscsabán is szíven találta a díszbemutató közönségét.

A vastaps után az est további része a színház vigadótermében folytatódott, ahol az étkeket a  BÉKSZI - Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola diákjai szolgálták fel, most is a Venesz-díjas Prohászka Béla szakács olimpikon ajánlásával. A kóstolható borokat az Európai Borlovagrend Dél–alföldi Legátusa biztosította.

A díszbemutató közönsége ehelyütt gratulálhatott Gubik Petra színésznőnek, aki a Viva la Musical! internetes magazin által meghirdetett 2014-es Arany Kotta Díjat nyerte el a „legjobb musicalszínésznő új musicalprodukcióban” kategóriában. A díj hivatalos átadása december második felében lesz a Budapesti Operettszínházban, az egyik Elfújta a szél előadás után.

Ezen az estén debütált a Jam Beam nevű új formáció:  Gyaraki Lívia énekesnő egyedi, borzongatóan szép hangját kéttagú zenész szekció kísérte, Berki Csaba és Leel-Őssy Gábor személyében, remek hangulatot teremtve.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. július
 

Keresés

Keresés űrlap