2014. november 30., vasárnap      00:30

Jelenlegi hely

Premier után díszbemutató: színpadon az Egerek és emberek


Steinbeck időtlen és megunhatatlan története várta a díszbemutató közönségét szombaton este színházunkban: az Egerek és emberekből  Pataki András rendezésében minőségi előadás született Békéscsabán. Teátrumunk ötödik bemutatójának a díszelőadása frenetikus sikerrel zajlott le, a zúgó taps megérdemelten szólt az alkotóknak, a színészeknek. Az Egerek és emberek színpadi változata New Yorkban azonnali sikert aratott, Békéscsabán is szíven találta a díszbemutató közönségét.

A vastaps után az est további része a színház vigadótermében folytatódott, ahol az étkeket a  BÉKSZI - Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola diákjai szolgálták fel, most is a Venesz-díjas Prohászka Béla szakács olimpikon ajánlásával. A kóstolható borokat az Európai Borlovagrend Dél–alföldi Legátusa biztosította.

A díszbemutató közönsége ehelyütt gratulálhatott Gubik Petra színésznőnek, aki a Viva la Musical! internetes magazin által meghirdetett 2014-es Arany Kotta Díjat nyerte el a „legjobb musicalszínésznő új musicalprodukcióban” kategóriában. A díj hivatalos átadása december második felében lesz a Budapesti Operettszínházban, az egyik Elfújta a szél előadás után.

Ezen az estén debütált a Jam Beam nevű új formáció:  Gyaraki Lívia énekesnő egyedi, borzongatóan szép hangját kéttagú zenész szekció kísérte, Berki Csaba és Leel-Őssy Gábor személyében, remek hangulatot teremtve.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+