fbpx Pszicho: közkívánatra áprilistól újra műsoron | Békéscsabai Jókai Színház
  2020. február 17., hétfő      11:34

Jelenlegi helyPszicho: közkívánatra áprilistól újra műsoron


Nagy sikerrel mutatta be tavaly március elsején Hitchcock Pszicho című színpadi thrillerét a Békéscsabai Jókai Színház. Közkívánatra áprilistól újra látható a stúdiószínházi előadás.

A darab Robert Bloch regénye alapján, Pozsgai Zsolt átdolgozásában és Koltay Gábor Balázs Béla-díjas, Érdemes művész rendezésében került színpadra. A különleges élményt nyújtó produkcióban Norman Bates moteltulajdonos szerepét Gulyás Attila, az anyja figuráját Kovács Edit Jászai Mari-díjas színművész játssza. Maryt és Lilát, az ikerpárt Kiss Viktória szh., Samet, Mary vőlegényét Szász Borisz szh. kelti életre, Arbogast nyomozó Tomanek Gábor

A történet: a csinos szőke titkárnő, Marion meglép főnöke pénzével. A városon kívül új autót vásárol, s noha ideges viselkedése feltűnik a rendőröknek, mégis tovább engedik. Éjszakára betér egy elhagyatott motelba, majd a szelíd, ám különös tulajdonossal megvacsorázik. Norman Bates meghasonlott tudattal él itt, egyedüli társa rég halott anyja, akinek emlékétől nem tud szabadulni. Kettejük viszonyának képtelensége tragédiák sorozatát indítja el egészen a megdöbbentő végkifejletig. Gyilkos és áldozat cserél helyet a tudatalatti beteges működése következtében.

Koltay Gábor színvonalas rendezése a filmből jól ismert, félelmetes krimin messze túlmutató, nemcsak sokkoló, hanem elgondolkodtató, újszerű előadás. A kiváló alakítások a thriller kedvelőinek és a színházszerető közönségnek is emlékezetes estet ígérnek. 

Fotó: A-TEAM/ Nyári Attila

 

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. július
 

Keresés

Keresés űrlap