fbpx Somával találkoztak a kettő bések | Békéscsabai Jókai Színház
  2016. május 09., hétfő      00:18

Jelenlegi helySomával találkoztak a kettő bések


Az idei évad első meseelőadása kapcsán egérke-és sajtkészítő versenyt hirdetett színházunk, melyet a Lencsési Általános Iskola 2. b osztálya nyert meg, egy hatalmas fakanál egérrel. Jutalmul a gyerekek egy közös uzsonnázás keretében eltölthettek egy délelőttöt kedvenc színészükkel, a Somát alakító Ragány Misával, és bejárhatták vele a színházat, a pincétől a padlásig. 

A kulisszajárás előtt egy kis falatozás várta a gyerekeket, ezalatt mindenfélét kérdezhettek vendéglátójuktól. Mi a kedvenc ételed? Nehéz volt-e a szereped? Szoktál verset mondani? Hová jártál iskolába? A második bések jóformán mindenre kíváncsiak voltak, de Ragány Misa állta a sarat. Így derült fény arra, hogy bár a színpadon Fruzsi és Soma szerelmesek voltak egymásba, a való életben nem alkotnak egy párt az egér kislányt alakító Gábor Anita színésznővel, és arra is, hogy Misa nagyon szeret focizni, valamikor szertornázott és van egy Zénó nevű, fehér labradorja a családjának.

 

Amikor elfogytak a kérdések, a kis csapat bekukkanthatott a fodrász- és sminktárba, megnézhették a gyönyörű parókákat, a szabótárba, ahol gőzerővel készülnek a Lila ákác című szerelmes história jelmezei. És végül felállhattak a világot jelentő deszkákra. Búcsúzóul megígérték a gyerkőcök, hogy a jövőben is sokat járnak majd színházba és ezentúl is beneveznek az összes általunk hirdetett játékra.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. május
 

Keresés

Keresés űrlap