2015. szeptember 26., szombat      12:10

Jelenlegi hely

Szavazzanak! Arany Kotta Díj 2015: Négy jelölés a Jókai Színháznak


A Viva la Musical! internetes magazin immár negyedik alkalommal adja át az Arany Kotta Díjat, ezúttal a 2014/15-ös évad legsikeresebb új musicalbemutatóinak, illetve a közönség és a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt színésznek és színésznőnek! Újdonság, hogy az idén a legjobb vidéki és legjobb fővárosi produkciók két külön kategóriában voltak jelölhetők.

A közönség 2015. szeptember 30-áig szavazhat ITT.

Tavaly Gubik Petra nyerte az elismerést a „legjobb musicalszínésznő új musicalprodukcióban” kategóriában, idén is beseperheti a díjat. A Jókai Színház négy kategóriában is jelölést kapott!

A Legjobb új vidéki musicalprodukció a Koldusopera lehet, a Legjobb musicalszínésznő pedig Gubik Petra a Fame-ben és a Koldusoperában nyújtott alakításáért. A Legjobb musicalszínész kategóriában két művészt is jelöltek a Koldusoperából: Borovics Tamást és Tege Antalt.

Idén a szakmai zsűri tagjai Kútvölgyi Erzsébet és Siménfalvy Ágota művésznők valamint Galambos Attila író, műfordító voltak, akik megtekintették az évad új bemutatóit, és élményeik alapján (valamint a VLM munkatársainak közreműködésével) összeállították a jelöltek listáját.

A közönségszavazás után a zsűri véleményét és a nézők választását összegezve állapítják meg a végeredményt. A díjak átadására október végén kerül sor.

Forrás: vivalamusical.hu


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+