fbpx Szelek szárnyán repülhetnek a nyertes jelmeztervezők | Békéscsabai Jókai Színház
  2016. március 10., csütörtök      00:05

Jelenlegi helySzelek szárnyán repülhetnek a nyertes jelmeztervezők


Mostanra hagyománnyá vált színházunkban, hogy mesedarabjainkhoz kötődően hol saját készítésű hóvirággal (Négy évszak), hol papír farönkkel (A kolozsvári bíró) hol meg ládikákkal (Ládafia) érkeznek a nebulók egy-egy előadásunkra.  A gyerekek és pedagógusaik is nagy örömmel fogadták korábbi, hasonló  kezdeményezéseinket. Most arra kértük a vállalkozó kedvű gyerekeket, hogy öltöztessék fel saját elképzeléseik szerint a Szélkirályt! Tervezz jelmezt a Szélkirálynak! – szólt a felhívásunk. 

Közel kétszáz jelmezterv érkezett, a sok ötletes pályamű közül a csoportos díjat a Mackó Kuckó Óvoda Süni csoportja érdemelte ki, akik jutalmul a Szélkirállyal tölthetnek el egy délutánt, beleshetnek a kulisszák mögé: bejárhatják a színházat a pincétől a padlásig.

Két egyéni díjazottunk:

Perlaki Luca a Lencsési Általános Iskolából, valamint Bihari Iringó a Mezőkovácsházi Általános Iskolából, akik a szelek szárnyán nézhetik meg Békéscsabát, vagyis egy 2 személyes sétarepülésen vehetnek részt. A "beszállókártyákat" Szegfű Gergő a Békés Airport repülésirányító tisztje nyújtotta át a kis jelmeztervezőinknek. Elmondta, hogy a sétarepülés mellett a kislányok körbenézhetnek a hangárban, a szélzsák segítségével megmérhetik a szél erősséget.

 

További díjazottjaink, akik postán kapják meg nyereményeiket:

1.     Palotás Ákos, Békéscsaba

2.     Galbicsek Zsombor, Békéscsaba

3.     Csóti Csenge , Mezőkovácsháza

4.     Ale Dóra Sára, Mezőkovácsháza

5.     Eszenyi Bence Zsolt, Mezőberény

6.     Galgóczi Márk, Békéscsaba

7.     Nagy Anna, Békéscsaba

8.     Csorba Jázmin, Orosháza

9.     Nádházi Réka , Orosháza

10.  Lukács Tímea Telekgerendás

11.   Schneider Zsófia Békéscsaba

12.   Rumon Nóra, Mezőkovácsháza

 

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg