2015. február 27., péntek      11:32

Jelenlegi hely

Szereposztás változás, betegség miatt


A mai A dzsungel könyve előadásban az előzetes tervek szerint Szomor György játszotta volna Sir Kán, a tigris szerepét, de sajnos betegség miatt nem tudta vállalni az előadást. A másik szereposztás, Gerner Csaba pedig a Nemzeti Színházban játszik, az Egerek című mesedarabban, így tigris nélkül maradtunk. A Jókai Színház mindent megtesz annak érdekében, hogy előadás ne maradjon el.
Fekete Péter igazgató Gulyás Attilát kérte meg, hogy ma bújjon a tigris jelmezébe. Tovább bonyolította a helyzetet, hogy Gulyás ma Mauglit játszott volna, így Nagy Róbertnek kellett átvennie azt a szerepet, aki egyébként is Maugliként tűnik fel a másik szereposztásban.
 
A társulat ismét tanúbizonyságot tett az összetartó erejéről. A tegnapi dupla előadás után mindenki bent maradt a színházban és segítettek Gulyás Attilának „beleállni” a szerepbe. Éjszakába nyúló próba, szövegtanulás, összefogás. Nagy Róbert is nagy áldozatot hozott, hiszen este a Winteretno fesztiválon lép fel Szabadkán a Domján Edit és Szécsi Pál szerelméről szóló felolvasóesten, de az előadás miatt csak később tud elindulni, a helyszínen próbálni.
 
Gulyás egyébként a „beugrások” mestere. Ebben az évadban már helyettesítette Vastag Tamást a Sinatra – A hang című darabban, legutóbb a …Tied a világ! előadásba szállt be Serbán Attila helyett.
 
A szereplőknek – ahogy mondani szokták a színfalak mögött – kéz- és lábtörést, Szomor Györgynek pedig jobbulást kívánunk! 

h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+