fbpx Színházi programokban gazdag nyár vár a színház nézőire | Békéscsabai Jókai Színház
  2021. június 15., kedd      09:38

Jelenlegi helySzínházi programokban gazdag nyár vár a színház nézőire


Seregi Zoltán igazgató a nyári menetrendet ismerteti
Seregi Zoltán igazgató a nyári menetrendet ismerteti

Az elmúlt év untig ismert korlátozásai a színház évadját is felborították. De ahogyan megígértük: a bérletes nézők számára minden elmaradt előadást bepótlunk, igyekszünk megtalálni megoldást. Ebben a törekvésünkben nagy segítség, ha nézőink megszerzik a Védettségi igazolványt, mert az aktuális előírások szerint a nézőtérre csak ezzel léphetnek be. Ez vonatkozik a szabadtéri előadásokra is!

A közeljövőről, a nyári tervekről társulati ülésen tájékoztatta Seregi Zoltán igazgató a Jókai Színház munkatársait.

Több helyszínen is színházunk biztosítja, a technikai hátteret a saját előadásaink mellett, így a nyári időszak sűrűnek ígérkezik. Ez jó hír a nézőknek, akik a békéscsabai Városházi Esték mellett a Szarvasi Vízi Színházban is minőségi vendégjátékok sorával találkozhatnak.
Emellett a Jókai Színház két színpada is üzemelni fog szinte szünet nélkül. A nagyszínpadra érkezik a Verebes István rendezte Pezsgős vacsora, míg a Sík Ferenc Kamaraszínházban a Hotel Mimóza előadások pótlása kezdődik június 16-tól.

Kezdjünk tehát most ezekkel:
A Hotel Mimóza komédiát eddig is sokan szerették, most a bérletes nézőink készítsék bérleteiket, erre az előadásra rendkívül korlátozott számban vásárolhatók jegyek.
Július 2-án mutatja be színházunk a Pezsgős vacsora című színpadi játékot Verebes István rendezésében. Erre az előadásra több, mint fél éve várnak nézőink. A Pezsgős vacsora a két világháború közötti Budapestre repíti el nézőit, ahol a társadalmi különbségek, a kacagtató karakterek és helyzetek egyszerre fogják megcsavarni a szíveket és nevetésre csábítani önöket. Előreláthatóan Július 17-ig tekinthetik meg ezt az előadást színházunkban. A folytatása ősszel várható, ahogyan a Trianon rockoperának, a Sweet Charity musicalnek, és a Vitéz lélek című drámának is.

Maradjunk most a nyárnál: a Városházi Esték kínál önöknek egyszeri és megismételhetetlen színházi élményeket, hiszen június 24 és július 10-e között 14 különböző előadást láthat hazai pályán a békéscsabai közönség. Ezeket itt most nem soroljuk fel, a varoshaziestek.hu weblapon minden vendégről és előadásról részletes ismertetőt találnak. A csabai programokért kattintsanak ide: www.varoshaziestek.hu

A Szarvasi Vízi Színház elsősorban műszaki, kiszolgálási szempontból érinti a Békéscsabai Jókai Színházat, de azért említsük meg, hogy a színházunkban nagy sikert aratott Monte Cristo grófja július 9-én és 10-én lesz látható a víz felett.
Augusztus 7-én a Viktória operettet tekinthetik meg Szarvason az operettrajongók. Mindazok, akik nem jutnak jegyhez a Hotel Mimóza júniusi csabai előadásaira, augusztus 13-án szintén a Vízi Színházban biztosíthatják maguknak az élményt. Végül ugyanitt augusztus 21-én még a Sweet Charity musicalt is színpadra viszi társulatunk. A Szarvasi Vízi Színház egész nyári programajánlatát tekintsék meg itt: www.viziszinhaz.hu

Az őszre most nem is térnénk ki, és azokat a nyári Békés megyei helyszínen megvalósítandó előadásokat sem sorolnánk fel, ahol a Két összeillő ember című, Szécsi Pál és Domján Edit rendhagyó szerelmét feldolgozó művet láthatják Nagy Róbert és Komáromi Anett előadásában.
Most csak egy átfogó képet próbáltunk meg felvázolni, hogy milyen programbőséggel találkozhatnak a Jókai Színház nézői Békéscsabán, Békés megyében, a nyári időszakban. Kísérjék figyelemmel havi plakátjainkat, legyen szerencsénk, nagyon várjuk Önökkel a találkozást!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. augusztus
 

Keresés

Keresés űrlap