fbpx Új évadot nyitott a Jókai színház | Békéscsabai Jókai Színház
  2019. szeptember 06., péntek      13:17

Jelenlegi helyÚj évadot nyitott a Jókai színház


Vígjátékok, drámai művek és klasszikusok: ezek várják a nézőket a Jókai Színházban szeptembertől. A teátrum nyilvános évadnyitóját szerdán tartották, ahol az érdeklődők ízelítőt is kaptak a színdarabokból.

Teljesen megtelt a Jókai színház előtti tér a nyilvános évadnyitón. A rendezvényt a teátrum igazgatója nyitotta meg. Seregi Zoltán elsőként a színház nyári időszakát idézte fel. Elmondta: hét helyszínen összesen tizenkilenc előadásuk volt. A békéscsabai társulat többek között Nagyszalontán, Aradon, Budapesten, Egerben és Gyulán is vendégszerepelt. Ezen felül művészeik a Csabai nyár programsorozat részeként is több színdarabot adtak elő. A teátrum igazgatója kiemelte a Szarvasi Vízi Színházban nyújtott sikereiket is, melyek közül mindegyik teltházas, illetve pótszékes előadás volt.

– Nagyon komoly látogatottságunk volt, a tapsok és a visszajelzések alapján a nézők nagyon szerették ezt az évadot. Természetesen a siker mindig egy pillanat, és utána újra meg kell dolgozni érte. Az új évad is annak a fényében készült, ami a hitvallásunk: közérthető művészet, minőségi szórakoztatás. Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy a művészet is lehet szórakoztató és a szórakoztatás is lehet művészi. Ezeket a dolgokat nem lehet élesen különválasztani – fogalmazott Seregi Zoltán.

Az igazgató kiemelte, hogy az új évadra is változatos műsortervet állítottak össze, hiszen a közönség is sokszínű, ezért igyekeznek minden igénynek megfelelni.

A nézők vígjátékokat, drámai műveket, klasszikusokat és ősbemutatót is láthatnak a Békéscsabai Jókai Színház új évadában, szeptember 19-től.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020. július
 

Keresés

Keresés űrlap