2017. szeptember 13., szerda      00:22

Jelenlegi hely

Váltson díszbemutató bérletet!


Úgy tűnik, egyre nagyobb a színházszerető közönség Békés megyében, hiszen a 2017/2018-as évadra már 13.000-et meghaladó bérletessel büszkélkedhet a Békéscsabai Jókai Színház. A 13.000 bérlet, már önmagában is örömteli adat - hatalmas bizalom közönségünktől - , de ez a szám még növekedhet, hiszen bérletvásárlásra van még lehetőség.

A színház mindig is a kultúra szimbóluma és közkedvelt társasági találkozóhely volt. A néző számára mindig érdekes egy kicsit betekintést nyerni a háttérbe, találkozni az alkotókkal, a művészekkel és egymással, a színházszerető közönséggel. Éppen ezért hozta létre a Jókai Színház  évekkel ezelőtt a díszbemutató bérletet, melynek lényege, hogy a néző a premier megtekintése után nem siet haza, hanem a teátrum vigadójában marad, ahol hivatalos egy állófogadásra. Ott jól érezheti magát, koccinthat, beszélgethet a színészekkel, az alkotókkal, a háttérmunkásokkal, a meghívott dísz- és sztárvendégekkel és nem utolsósorban egymással.

A kezdeményezés nagy népszerűségnek örvendett az elmúlt hat évben, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, a premier valóban bárki számára elérhető társadalmi esemény volt. A díszbemutatók hangulata mindig igazodott a bemutatott előadás hangulatához, mind a felszolgált menüvel, mind az est körítésével. Nem ritkán országos, sőt nemzetközi hírű alkotó járt a díszbemutatókon, a teljesség igénye nélkül megfordult a rendezvényeken Bródy János, Erdélyi Tímea, Fodor Zsóka, Rákay Philip, Szente VajkVikidál Gyula, Radnóti Zsuzsa dramaturg (Örkény István özvegye) vagy éppen Chris Rolls, a Lear király rendezője, akit a fogadáson tiszteletbeli borlovagnak is avattak. A komplett és kötetlen szórakozás érdekében minden díszbemutatón zenekar is játszott a táncolni vágyóknak.

A díszbemutató bérlet tehát az elmúlt évek során jól vizsgázott, hagyományt teremtett, ezért a 2017-2018-as évadra is -  korlátozott számban - kapható. Ami biztos: a bárki számára elérhető díszbemutató  – több, mint színház!

Bérletek válthatók a színház jegyirodájában hétfőtől péntekig 8.30 és 16.30 között. Telefon: 66/519-550; e-mail: szervezoirodaatjokaiszinhaz.hu, további információ: www.jokaiszinhaz.hu.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+