fbpx Vénusz próbál az Intimtérben | Békéscsabai Jókai Színház
  2019. február 07., csütörtök      12:08

Jelenlegi helyVénusz próbál az Intimtérben


David Ives Vénusz nercben című színművét próbálja a Békéscsabai Jókai Színház régi-új játszóhelyén Tege Antal rendező két színészével. A kortárs amerikai szerző darabjában  Vanda szerepét Földesi Ágnes Villő, Tamásét Czitor Attila játssza.

Különleges előadás készül, az erotikus darab 18 éven felülieknek, középpontjában férfi-nő bonyolult kapcsolata áll. A történet arról szól, hogy egy pályakezdő rendező-drámaíró meghallgatást tart új darabja főszerepére, de egyetlen alkalmas színésznőt sem talál, amíg meg nem érkezik a castingra Vanda. A nő először szétszórtnak látszik, a rendező csak később fedezi fel értékeit, tehetségét, azt, hogy mennyire képben van a színházzal és a férfilélekkel kapcsolatban. A szerepek és a sorsok, a színház és a valóság innentől összefonódik.

S nemcsak a bemutató különleges, hanem a helyszín is: a régi színházi klub szolgál játszóhelyként, de új néven. Az Intimtér azt jelzi, hogy a színpadhoz nagyon közel van a közönség, egy levegőt szív a színészekkel, szinte részese a színpadi eseményeknek. Ez az intim közelség, bensőségesség jellemzi az előadást, és ez a hangulat külön kivételes élményt ígér.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg