fbpx Versek a vesztegzárból | Békéscsabai Jókai Színház
  2020. március 19., csütörtök      14:43

Jelenlegi helyVersek a vesztegzárból


A közelgő költészet napja alkalmából és a járványveszély miatt kialakult helyzetre való tekintettel online versmondásra hívják az irodalomkedvelőket a Békéscsabai Jókai Színház művészei. A legjobb felvételek folyamatosan megjelennek facebook- és weboldalunkon.

Kérjük kedves nézőinket - otthon ülve, szobafogságra ítélve, az online térben kalandozva - kapcsolódjunk össze! Osszák meg velünk kedvenc versüket, prózájukat, hogy a színházi kényszerszünet idején se maradjunk költészet, művészet, kultúra nélkül! Ápoljuk így is a magyar nyelvet, költészetet határon innen és túl!

Mobil telefonon készítsenek maximum négy perces, minimum HD-minőségű felvételt, ami lehet próza, vers, saját mű, műfaji megkötés nélkül, klasszikus vagy kortárs, magyar vagy külföldi szerzőtől. Válasszanak politikamentes művet, és mellőzzék a  bántó, sértő tartalmat, stílust! Mindenki beküldheti felvételét korhatártól függetlenül a következő címre: nemethgabriellaatjokaiszinhaz.hu. Hangfájl is jöhet, de akkor a képi megoldást hozzá a beküldőnek kell megoldania. Beküldési határidő: 2020. április 11. Aki vállalja a nevét, lakóhelyét, közzétesszük, aki nem, maradhat név nélkül vagy kitalálhat bármilyen fedőnevet. 

A vers- és prózamondással, a felvételek megosztásával tartalmasabbá, szebbé tehetjük saját napjainkat és másokét is. Várjuk a felvételeket.

 

 

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg