fbpx Virtuális színház Békéscsabán | Békéscsabai Jókai Színház
  2020. november 23., hétfő      22:44

Jelenlegi helyVirtuális színház Békéscsabán


Három online előadást tart a Békéscsabai Jókai Színház decemberben, a jegyet váltók a Hotel Mimóza című vígjátékot tekinthetik meg otthonaikban – tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

Mint a Békéscsabai Jókai Színhát közleményében írja, az előadások december 4-én, 9-én és 14-én 20 órától kezdődnek; a Jegy.hu oldalon családi és támogatói jegyet is lehet váltani. Azoknak, akiknek már van bérletük vagy jegyük, e-mailben egy kupont juttatnak el, amelyet a weboldalon az általuk választott napra válthatnak be – írják.
Seregi Zoltán, a színház igazgatója az MTI-nek telefonon elmondta, hogy amennyiben a szerzői jogi tárgyalások sikeresen zárulnak, A pillangók szabadok és a Két összeillő ember című kamaradarabokat is szeretnék online közvetíteni. Emellett más formában – egy napon keresztül bármikor megnézhető verzióban – az iskolák rendelkezésére bocsátanák a Lázár Ervin-programban szereplő Rigócsőr királyfi mesemusicalt – tette hozzá.

 

Seregi Zoltán
Fotó: Kurucz Árpád

Hotel Mimóza vígjátékban egy filmrendező azt mondja feleségének, hogy munkája során mindig a Mimóza Hotelben száll meg, ami a valóságban nem más, mint a szeretője lakása. Amikor a feleség váratlanul elhatározza, hogy meglátogatja az urát, a párnak gyorsan szállodává kell alakítania a házat, a szeretőt pedig a hotel tulajdonosává, portásává, szakácsnőjévé. A bonyodalmat fokozza, amikor vendégek is szeretnének megszállni a „hotelben”.
A november 6-án bemutatott darab főbb szerepeiben Csomós Lajos, Tarsoly Krisztina és Fehér Tímea láthatók; a rendező Katkó Ferenc.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. január
 

Keresés

Keresés űrlap