fbpx Kéz és lábtörést? | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helyKéz és lábtörést?


Szokás szerint érkeztek a bemutató előtt a jókívánságokat tartalmazó levelek és e-mailek. Közülük több is a szokásos „kéz és lábtörést!” formulával zárult. Ezúttal sajnos bejött.

Reménykedtünk, hogy Simon József „Putyi” egy bokaficammal megúszta a tegnapi piruettet. Azonban már a két felvonás között a kiérkezett mentősök úgy gondolták jobb lenne azonnal kórházba indulni. Putyi bácsi saját felelősségére úgy döntött, marad és lejátssza a második felvonást is. Az előadás után Fekete Péter szállította őt kórházba, ahol a vizsgálatok végeztével kiderült, Simon József szilánkosra tört lábbal ült színpadra a Színházkomédia második felvonásában.

Tarsoly Kriszta, Simon József, Bartus Gyula

Sajnos a lábát most még műteni sem lehet azonnal, mert előtte szét kell húzni a végtagot, így Putyi bácsi átfúrt sarokkal, ágyhoz rögzítetten várja a folytatást. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Színházkomédiát eleve hosszú távra stúdió-előadásként tervezte a színház vezetése, így tehát a következő évadban nem kell majd Oscar bölcs mondatait hiányolnunk Simon József szájából a színpadon. Addig viszont a társulat teljes szívéből kíván jobbulást a tegnapi este hősének.
A soron következő Színházkomédia előadásokat megtartja a színház, a megoldást gőzerővel keresi a színház vezetése.
 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. január
 

Keresés

Keresés űrlap