fbpx Közönségtalálkozó a Chioggiai csetepaté szereplőivel | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helyKözönségtalálkozó a Chioggiai csetepaté szereplőivel


Mi történik akkor, ha elindul a pletyka egy olyan kisvárosban, ahol háromszor annyi nő él, mint férfi? Mi történik akkor, ha mindez a szerelem és a féltékenység miatt történik? És mi történik akkor, ha mindez párosul az olasz vérmérséklettel? Hasonló kérdésekre kaphattak választ, akik ellátogattak a szerda kora estére szervezett   közönségtalálkozóra.

A hölgyeket Kovács Edit, Komáromi Anett, Nagy Erika, Fehér Tímea, Gubik Petra, Liszi Melinda, Csabai Katalin, az urakat pedig Bartus Gyula, Csomós Lajos, Katkó Ferenc, Tege Antal, Vadász Gábor, Szabó Lajos, Mészáros Mihály, Gulyás Attila,  képviselte.

Kép

A közönség, ahogy az már az ilyen közönségtalálkozók alkalmával lenni szokott, újfent első kézből hallhatta a színészvéleményeket az előadásról, annak szépségeiről és nehézségeiről egyaránt és persze kulisszatitkok is szóba kerültek.

Goldoni siker darabja önfeledt szórakozást kínál a kikapcsolódni vágyóknak, ha valaki szeret szívből nevetni, akkor mindenféleképpen nézze meg ezt a produkciót, szombatigmég megteheti.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. május
 

Keresés

Keresés űrlap