fbpx Kukac Kata kalandjai | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Kukac Kata kalandjai


 Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

Kukac Kata pillangó szeretne lenni. Így hát elindul kalandos útjára az éjszakai erdőbe, amelyre elkísérik társai is, akik jóban-rosszban vele tartanak. Ők: a bolondos sáska, a cirkuszi mackó és a kék béka. Közös erővel legyőzik félelmeiket és a rájuk leselkedő veszélyeket; hogy a történet legvégére megtalálják mindannyian azt, amit annyira kerestek – a tiszta és mély barátságot. Kalandok sok zenével, tánccal és humorral.

A gyermekeknek meghirdetett pillangókészítő verseny eredményhirdetésére és díjkiosztóra várták az alkotókat a Jókai Színház aulájába október 19-én 15 órakor.

A Békéscsabai Jókai Színház az őszi évad első gyermekbemutatójához kapcsolódva is – a hagyományoknak megfelelően - játékra hívta a közönséget. A díjkiosztót október 19-én 15 órakor tartjuk a színház aulájában. 

A békéscsabai Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola első, harmadik és negyedik osztályos tanulói sokszor visszatapsolták a pillangóvá változott Kukac Katát és az őt segítő barátait a Jókai Színház szeptember 24-ei délutáni premierjén. Az előadásra - a teátrum felhívására – sok gyermek saját készítésű pillangóval érkezett.

 

A zenés ízelítő nem ritka készülő produkciók bemutatásakor, de az olyan sajtótájékoztató azért különlegesnek számít, ahol az előadás rendezője több dalt is elénekel. Bozsó József persze nemcsak rendező, hanem színművész is, akit főleg musicalekből, operettekből ismerhet a közönség.