fbpx Látogatói szabályzat | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helyLátogatói szabályzat


Kedves Nézőink!

 

Az alábbi tájékoztató az Önök érdekeit és kényelmét szolgálja, valamint a színház társulatának munkáját segíti. Betartása közös érdekünk, ehhez kérjük tisztelt nézőink szíves közreműködését.

 

 

 1. Előadásaink csak érvényes belépőjeggyel látogathatók.

 

 1. Az előadásokról nézőink kép- és/vagy hangfelvételt nem készíthetnek.

   

 2. A bérletes előadások időpontjáról az alábbi helyeken tájékozódhat: 

személyesen a színház jegyirodájában

telefonon (66/519-550)

plakátunkon

honlapunkon

hírlevelünkben

Bérletes nézőink az előadások időpontjáról plakátunkon és havi műsortervünkön, illetve hírlevelünkben tájékozódhatnak. Amennyiben bérletes előadásának időpontja nem felel meg Önnek, lehetőséget biztosítunk bérletcserére. Bérletük időpontjának módosítására legkésőbb az előadás megkezdése előtt 48 órával, csoportos bérletvásárlás esetén pedig egy héttel korábban nyílik lehetőségük. Az új időpontban nem tudjuk garantálni a bérletes helyet. Amennyiben nem jelzik előre az időpont-változtatási igényt, az előadást megnézettnek tekintjük, későbbi pótlásra nincs lehetőség.

 

 1. Minden műsortervben feltüntetett bérletes előadásunkra jegy is váltható.

 

 1. A jegyiroda nyitva tartása: hétköznap 8.30-tól 17.00-ig, előadásnapokon 8.30-tól előadáskezdésig, hétvégén pedig előadás előtt 1 órával. A jegyelővétel előadásnapokon az előadás kezdése előtt 1 órával szünetel.

   

 2. Az előre lefoglalt jegyeket legkésőbb 48 órával az előadás időpontja előtt tudja átvenni. Amennyiben eddig az időpontig az átvétel nem történik meg, a jegy értékesítésre kerül. 

 

 1. Megvásárolt jegyet csak műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén, az előadás kezdési időpontjától számítva legkésőbb 1 hétig váltunk vissza. Bérletet nem áll módunkban visszaváltani.

 

 1. A nagyszínház 2. emeleti oldalerkélyéről a színpad láthatósága korlátozott, ezekre a helyekre jegyeinket kedvezményes áron kínáljuk.

 

 1. Az előadásokról, programokról kép- és hangfelvétel készül, amelyen a látogatók is rögzítésre kerülhetnek. A jegy megvásárlásával elfogadja ezt, és hozzájárul ezen felvételek közzétételéhez, terjesztéséhez. Ezzel kapcsolatos követelést sem a rendezvény alatt, sem a későbbiekben nem támaszthat.

 

 1. Kerekes-székes nézőink részére a jobb oldali 1-es páholy akadálymentesen kialakított. Hallássérült nézőink számára a nagyszínpad nézőterén indukciós hurok került kialakításra.

 

 1. A nézőterekre tilos bevinni ételt, italt, illetve olyan tárgyat, amely balesetveszélyes vagy elzárja a menekülési útvonalat.

 

 1. A színház egész épülete nemdohányzó.

 

 1. Az a személy, aki tudatmódosító szer befolyásoltsága alatt áll és magatartásával zavarja az előadás rendjét, az előadásokat nem látogathatja.

 

 1. A késve érkezők csak a szünetben foglalhatják el helyeiket. Amennyiben az előadásban nincs szünet, a késve érkezőket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.

 

 1. A kedvezményre jogosító igazolványt a jegy- és bérletvásárláskor kérjük a jegyértékesítő kollégáknak bemutatni. Az igénybe vett kedvezményre való jogosultságot belépéskor a nézőtéri kollégák is ellenőrzik.

 

 1. Az előadás- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Békéscsabai Jókai Színház


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. július
 

Keresés

Keresés űrlap