fbpx Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Kedvezményt kapnak a bérletvásárlók

Ahogyan az elmúlt években mindig, most is a közönséggel együtt tartja évadnyitó társulati ülését a Békéscsabai Jókai Színház; szeptember 4-én 17 órára a teátrum előtti térre várják az érdeklődőket. Erre az ünnepélyes alkalomra meglepetéssel készül a színház: csak a megnyitó napján 15 órától 19 óráig 20 százalék kedvezménnyel váltható bérlet a 2019-20-as évad bemutatóira.

Díjeső és gálaműsor a Szarvasi Vízi Színházban

A VIII. Magyar Teátrumi Fesztivál díjátadó gáláját láthatta a Szarvasi Vízi Színház közönsége augusztus 19-én 19 órától; népszerű operett- és musicalslágerek hangzottak el, és díjesővel jutalmazták a legjobb alakításokat, előadásokat.

Megemlékezések és koncertek a nemzeti ünnepen

Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön az államalapításra és az államalapító Szent István királyra emlékezünk országszerte. A rendezvények már napok óta tartanak megyénkben is.

Megújul a nagyszínpad a Jókai Színházban

Végéhez közeledik a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadának felújítása. A Filó és Társa Bt. június 17-én fogott hozzá a munkálatokhoz, augusztus végén pedig már át is kell adnia a színészeknek a helyet, hiszen kezdődnek a próbák az új évad bemutatóira.

Díjátadó gála a Szarvasi Vízi Színházban

Díjátadó gálaműsorral búcsúztatja a nyarat a Szarvasi Vízi Színház augusztus 19-én, hétfőn 19 órától. A VIII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál záróestjén rangos díjakkal jutalmazzák a legjobb alakításokat és előadásokat, a műsorban népszerű musical- és operettrészletek csendülnek fel sztárvendégek és a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek előadásában.

Ismét nagy sikert arattak Békés megye ízei

Az erdélyi Tusnádfürdőn megrendezett 30. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban ismét bemutatkoztak Békés megye ízei.

A színművészeti egyetemen folytatják

Szeptembertől László Bernadett mellett, aki már korábban megosztotta velünk a jó hírt, két másik Békés megyei kötődésű hallgatója is lesz a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemnek: Illés Adrián és Polák Ferenc.

Az aradi és a csabai szellemiség visszaigazolása a gdanski siker

EURÓPAI MÉRCÉVEL KELL MÉRNI

Az Aradi Kamaraszínház Rosencrantz és Guildenstern halott című előadása meghívást kapott a 23. Gdanski Nemzetközi Shakespeare Fesztiválra. Tapasztó Ernő rendezőt és Gulyás Attila színművészt lengyelországi tapasztalatairól kérdeztem.

Csak a szívem érzi – zenés est Szarvason

Csonka Dóra és Timkó János zenés estjét láthatja a Szarvasi Vízi Színház közönsége augusztus 15-én 20.30 órakor.

Versek, dalok a nőiességről

A Kedvenceink a víz fölött programsorozatban Verses virtus címmel Liszi Melinda, a Békéscsabai Jókai Színház színművészének estjét láthatja a szarvasi színházszerető közönség augusztus 12-én 20.30 órakor.

Oldalak