fbpx Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely


A Békéscsabai Jókai Színház pályázatot hirdet marketing és reklámügyintéző munkakör betöltésére

 

Anyák napi köszöntő

Kellemes Ünnepet kívánunk!

Fogadják sok szeretettel Seregi Zoltán igazgató húsvéti üzenetét!

A Békéscsabai Jókai Színház közleménye

Az új koronavírusjárvány terjedésének megakadályozására szigorú intézkedéseket, veszélyhelyzetet rendelt el a kormány március 11-ei ülésén. Többek között megtiltotta a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását. A döntések legkésőbb március 11-én éjfélkor lépnek életbe, és visszavonásig érvényesek.

A Békéscsabai Jókai Színház tájékoztatja közönségét, hogy a kialakult helyzet miatt a nagyszínpadi előadásainak megtartását március 11. éjféltől határozatlan időre felfüggeszti, így elmarad Krúdy Gyula: A vörös postakocsi című színjátékának bemutató előadása is. A Sík Ferenc Kamaraszínházban viszont megtartja a színház a Szerelem, ó! című előadást (90 fő), valamint a Két összeillő ember című előadást a Sík Teremben (40 fő), A Szív hídjai című előadást az Intimtérben (40 fő). 

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

A Jókai Stream-ház kínálatában:

Nem élhetek muzsikaszó nélkül

Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Nem élhetek muzsikaszó nélkül

A Jókai Stream-házban, mostantól megtekintheti a 2018-19-es évad egyik legnagyobb sikerét, a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című Móricz adaptációt is.

Daniss Győzőről készít filmet a Csaba TV

Lakatos Károlyné Vera

Daniss Győzőre, a Békés Megyei Jókai Színház (az 1954-es alapításkor ezen a néven alapították) alapító igazgatójára, a Jókai Színház mennyei társulatának első tagjára emlékeztünk a napokban, 118. születésnapja alkalmából.

Színész képzéseinkre várjuk az elhivatott, tehetséges fiatalokat

A BIAK Színitanház Békéscsabán és Budapesten várja a színészi hivatáshoz kedvet érző fiatalokat komplex, gyakorlatközpontú, államilag finanszírozott képzéseire.

Várjuk jelentkezésüket szeptemberben induló, Színész II. és Színész I. osztályainkba 2021. május 20-ig!

Sweet Charity musical

Szív a szívnek válaszol

A Sweet Charity musical olvasópróbáján régi kedves ismerősök köszönthették egymást, hiszen Radó Denise rendező már ismeri a társulatot. Neil Simon, Cy Coleman és Dorothy Fields olyan zenés művet írtak a 70-es években, amely méltán vált világszerte közönségkedvenccé.

A magyar költészet napja

Jövőre újra huszonnégy órás versfolyamra várjuk Önöket színházunkba.
Idén életben tartjuk a lángot, fogadják szeretettel ezt a hangulati emlékeztő videót.

Oldalak