fbpx Rendhagyó bérletárverés | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helyRendhagyó bérletárverés


Fekete Péter színházigazgató vezette a bérletárverést

Farkas Zoltán megyei alelnök is tartotta a licitet!

Ki ad érte többet? Ötszázat, ezret, ezerötszázat? Mi lenne, ha kétezerre emelnénk az árat?

Fekete Péter, a Jókai Színház igazgatója rendhagyó árverést tartott a péntek esti évadnyitó gálaműsor közben.

Az új kezdeményezést az igazgató a következőkkel vezette fel:

- Megkérdeztük a megyében, hol vannak olyan rászorulók: családok, fiatalok, nagycsaládosok, akik szívesen jönnének színházba, de nem engedhetik meg maguknak, hogy bérletre költsenek. Több száz nevet kaptunk a megyei nagycsaládos, szociális és egyéb szervezetektől. A gála előtt tartottunk egy sorsolást, itt van előttem tizenöt név! Tartják-e a licitet, hölgyeim és uraim akkor is, ha a megvásárolandó színházi bérletet nem Önök használják, hanem ajándékba odaadják a kisorsolt személyeknek, családoknak, szervezeteknek?

És a kezek a levegőben maradtak, a licitálók - köztük Farkas Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke - tartották ajánlataikat, és a gálaműsor után befizették a színház pénztárába a bérletek árát.
Békés megye szerte tizenöt család jutott így színházbérlethez, amelyek átadására a nyertesek településein kerül sor.

A nyertesek: 1. Tar Krisztián és Tóth Erika - nevelőszülői gondoskodásban élő fiatalok (Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ javaslatára); 2. Bábi Erzsébet és Bátori Anna - nagycsaládosok (a Szarvasi Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola javaslatára.), 3. Szűcs András és Szűcsné Vincze Róza - nagycsaládosok Doboz; 4. Nyugdíjas Klub Szeghalom 5. Biros Zoltán és Birosné Nacsa Katalin nagycsaládosok Doboz; 6. Debreczeni Ferenc és Debreczeniné Valentényi Katalin nagycsaládosok Doboz; 7. Bódai József nagycsaládos (Szarvas Város Általános Iskolája és Óvodája javaslatára); 8. Wagner Judit és Ürmös Erzsébet - Speciális Gyermekotthon, Gyula (Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ javaslatára); 9. Ködmön Gabirella és Tóth Heléna - Gyula (Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ javaslatára); 10. Kovács Péter és Árgyelán Tibor rehabilitációs ellátásban részesülő fiatalok (Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ javaslatára); 11. Sebők László nagycsaládos (Szarvas Város Általános Iskolája és Óvodája) 12. Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesülete 13. Siketek és Nagyothallók Országos szövetsége 14. Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. július
 

Keresés

Keresés űrlap