fbpx Rólunk írták | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Rólunk írták


Ahogyan társulatunk, úgy a Degré utcai gyermekotthon lakói is készülnek a május 30-i gálaműsorra. Az előkészületekbe itt is belepillanthatnak nézőink!

Tarsoly Krisztina

A Kossuth rádió reggeli magazinműsorában Seregi Zoltán igazgató, Tarsoly Krisztina színművész és Ferenczi György, az 1ső Pesti Rackák zenekarvezetője tekintett vissza az Angyalok szárnyalása gálák múltjára, valamint természzetesen a május 30-i jubileumi gála elé is.
A beszélgetés 06.18.49 és 06.24.28 között hallható a rádióműsorban.

Egy valódi kínai agyagharcos is tiszteletét tette a Csabai Nyár rendezvénysorozatot bemutató sajtótájékoztatóján színházunkban. Csin Huang-ti császár tábornoka fegyelmezetten végighallgatta a békéscsabai kulturális intézmények nyári műsortervét, majd külső segítséggel újra elfoglalta őrhelyét a Munkácsy Mihály Múzeum raktárában, ahol negyvenedmagával készül a nyári fellépésére.

A Városházi Esték teljes színházi programkínálatát rövidesen megosztjuk Önökkkel!

A Békéscsabai Jókai Színház vezetője a vidéki színjátszásról, a mögöttünk hagyott időkről, helyi megoldásainkról valamit a következő évad műsortervéről is szót ejett a rádiós interjúban interjúban - amit kattintva meg is tekinthet!

A Békéscsabai Jókai Színház 2022. június 11-én mutatja be a Sík Ferenc Kamaraszínházban Neil Simon: Furcsa pár című darabját, amelyben az a furfang, hogy ez a vígjáték női változata. Az előadás sajtónyilvános olvasópróbáját a színház Vigadójában tartottuk, a 7.TV kamerája is követte az eseményeket.

Útjára indult a Furcsa pár (női változat) próbafolyamata. A szereplők és Katkó Ferenc rendező nagyon szórakoztató előadást ígérhetnek nézőinknek. Egy igazán jól megírt (Neil Simon), fajsúlyos karaktereket felvonultató, bővérű vígjátékra készülhetnek júniusi bemutatónkon és a szeptemberi előadások alkalmával. Olvassa el az olvasópóbáról készült riportot, a linkre kattintva:

Sajtótájékoztatón mutattuk be színházunk következő évadának tervezetét. A bérletek megújítására május 16-tól június 3-ig van lehetőségük nézőinknek.

Seregi Zoltán elmondta, hogy a Jókai színház 2022-2023-as évada október 14-én Örkény István Tóték című drámájával veszi kezdetét, a Sík Ferenc Kamaraszínházban. Februárban, pedig ugyanitt egy klasszikus francia bohózattal, a Lady Oscarral lépünk a bérletes nézők elé.

2022. május 5-én tartotta a Békéscsabai Jókai Színház társulata a Drakula-fantázia című horror-rockopera olvasópróbáját. A 7.tv tudósítása az eseményről.

Sajtótájékoztatón engedtünk bepillantást a Békéscsabai Jókai Színház 2022-2023-as évadának műsortervébe. Olvassák el a cikkben, mi mindennel várjuk Önöket ősztől!

A Békéscsabai Jókai Színház ősbemutatóra készül. 2022. júniusában mutatja be Bartus Gyula: Királyom, Isten áldjon című történelmi stúdiódrámáját. Az olvasópróbán a 7.tv riportere kérdezte az alkotókat.

Oldalak