fbpx Sóska, sültkrumpli a Szarvasi Vízi Színházban | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely


Sóska, sültkrumpli a Szarvasi Vízi Színházban


A darab az első perctől az utolsóig a pályán innen (vagy túl), az öltözőben játszódik. Hősei - két partjelző és egy futballbíró - a játékosok és a nézők szemében főszereplők, de valójában az élet játszmájának perifériájára szorult statiszták. Összeköti őket a közös felelősség, a pálya és a nő. Ugye ismerős? Ez az életünk, Egressy által dióhéjba zárva, a foci parabolájára felfeszítve, mély emberismerettel, humorral és szeretettel.

"Szappan bosszúból kilopja Szomorúszájú zsebéből a sárga lapot, Művész eldugja, és a futballpályán a második félidőben elszabadulnak a nehézkedési erők. Három hősünket azonban ez érdekli a legkevésbé. Az ő személyes meccsük az öltözőben játszódik. Ami egyszerre édes is, sós is, kesernyés is, mint amilyen a sóska sült krumplival, feltét nélkül."

A Sóska, sültkrumpli című darab Koleszár Bazil Péter rendezésében tekinthető meg a Szarvasi Vízi Színhzázban július 7-én, 20.30-tól.

Egy bíró, két partjelző. Múlt, jelen, jövő. A Sóska, sültkrumpli című színdarab a Jókai Színház 2012/13-as évadjában is repertoáron marad.

Kép


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


nletter.png
 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


Keresés

Keresés űrlap