fbpx Sóskát sültkrumplival Szabadkán | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helySóskát sültkrumplival Szabadkán


 

Szabadkán építették fel a Magyar Teátrum sátrát: február 5-e és 9-e között Színház van az én utcámban – Winteretno Fesztivál – Interetno másképp címmel színházi fesztivált rendeztek a vajdasági városban, amelyen a Békéscsabai Jókai Színház Sóska, sültkrumpli című előadásával mutatkozott be csütörtök este a Népkör Magyar Művelődési Központban.

Téli színházi fesztiválra várta a szabadkaiakat a Magyar Teátrumi Társaság ezen a héten. A nyári fesztiválokról jól ismert Magyar Teátrum-sátrat a főtéren, a Városháza mellett állították fel, ahol a szervezők egész nap gyermekprogramokkal várták az érdeklődőket. Esténként szakmai beszélgetések, irodalmi estek és különböző előadások színesítették a repertoárt, melyeket a Népkör Magyar Művelődési Központban rendeztek meg. Erre a fesztiválra hívták meg színházunk évek óta nagy sikerrel játszott előadását is, Egressy Zoltán Sóska, sültkrumpli című tragikomédiáját.

Kép

Kép

Bartus Gyula, Csomós Lajos és Gulyás Attila ezen az estén is mosolyt csalt az arcokra, és kőkeményen elgondolkoztatott elvekről, törekvésekről, rosszindulatról és életről. Bár a gondolatok mindvégig a foci és a nő körül keringenek, mégiscsak nagy igazságok hámozódnak ki abban az öltözőben a meccs előtt, közben és után. A Koleszár Bazil Péter által színre vitt előadást a teltházas közönség vastapssal jutalmazta.    

Kép

Kép

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020. május
 

Keresés

Keresés űrlap