Jelenlegi hely

SZÍNHÁZUNKBAN JÁRT ANDY VAJNA


Fekete Péter igazgató
és Andy Vajna

A nemzetközi hírű filmproducer - aki olyan elhíresült műveket jegyez, mint a Rambo-sorozat, a Terminátor-trilógia, az Elemi ösztön vagy az Evita - most egy hónapig Budapesten dolgozik. Így mostanában több magyar filmbemutatón is feltűnt, de amikor délután megcsendült a telefon, azzal a hírrel, hogy Andy Vajna szeretné megnézni a Lüzisztratét, azért megdobbant a társulat szíve.

A Lüzisztraté főszereplőjét, Dobó Katát, vásznon legutóbb a Szabadság, Szerelem című Vajna-filmben láthattuk, és a barátság azóta is töretlen a színésznő és a producer között. Andy Vajna nem inkognitóban, hanem úgy akart eljönni a színházba, mint bármely más, számunkra kedves nézőnk. Az előadás előtt megcsodálta a Jókai Színház épületét, és elégedetten mondta, hogy teátrumunk egyike azon házaknak, amelyek még kívül és belül egyaránt hordozzák a klasszikus színház jellegzetességeit.

Az előadást követően Vajna elmondta, kitűnően szórakozott, s érezhető volt számára, hogy a közönség imádja ezt a darabot. Büszkék lehetünk a társulatunkra, s arra, hogy ez az előadás igazi csapatmunka. A producer most hallott először a Csabai Kolbászfesztiválról, és csak sajnálni tudta , hogy az ideiről lemaradt. Sebaj - válaszolta Fekete Péter -, a Jókai Színház versenykolbászából még tudunk kóstolót adni neki. Így, a színházi este záróakkordjaként, még jókedvű - habár igen mértékletes - kolbász- és pálinkakóstolás, illetve egy éjszakába elnyúló beszélgetés következett. Reméljük, jövőre akár az InterCom elnökét is üdvözölhetjük kolbász-standunk vendégeként a Békéscsabán, de ha csak az előadásainkra néz be néha, akkor sincs semmi baj.

Fotó: Lehoczky Péter


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+