Jelenlegi hely

Találkozzon kedvenceivel! – Közönségtalálkozó a Kabaré című előadás szereplőivel


Kander-Ebb: Kabaré című musicaljét láthatják nézőink egész hónapban és még június elején is a Porondszínházban. A sikerprodukciót székesfehérvári vendégművészek közreműködésével mutatja be  teátrumunk, Szűcs Gábor rendezésében. Közönségtalálkozó keretében Ön is találkozhat kedvenc művészeivel és kulisszatitkokat tudhat meg egy csésze tea mellett a Porondszínházban, május 30-án, 17.00 órakor.

„A szín Berlin, az 1929-30-as évek. A város pezsgő és gátlástalan. Mindent lehet és minden kapható, mindenki csak a pillanatnak él. Őrült haláltánc, hiszen — bár senki sem látja még — a háttérben már ugrásra készen áll Hitler és a Harmadik Birodalom, egy minden addiginál pusztítóbb háborúval, deportálásokkal és gázkamrákkal. Ide érkezik egy fiatal amerikai író témát gyűjteni, hogy azonnal szerelembe essen egy kabaré-énekesnővel, megismerkedjen egy leendő nácival, kapcsolatba kerüljön egy magányos asszonnyal, egy zsidó zöldségkereskedővel és egy prostituálttal.”

Kép

 

Milyen volt egy szerelem, milyen volt az élet, milyen volt a Kabaré, amikor már annyira nem lehetett hinni semmiben, hogy az ember könnyedén elhitt bármit, ami egy percnyi örömöt adott? Most minden kiderül! Jöjjön el és bepillantást  nyerhet a kulisszák mögé, beszélgethet a szereplőkkel, a rendezővel, az alkotókkal egy csésze tea mellett május 30-án, 17 órakor a Porondszínházban.

 

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+