fbpx 2018-2019 | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

2018-2019


Nem élhetek muzsikaszó nélkül

A Jókai Stream-házban, mostantól megtekintheti a 2018-19-es évad egyik legnagyobb sikerét, a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című Móricz adaptációt is.

Szárnyad árnyékában

Március 26-tól a Jókai Stream-ház kíválatában: Szárnyad árnyékában - történelmi játék

Igényes kötet mutatja be Békéscsaba újratelepülését.

Békéscsaba 2018-ban ünnepelte újratelepítésének 300. évfordulóját, erre az alkalomra írta Szente Béla Szárnyad árnyékában című történelmi játékát, amelynek 2019. január 18-ai ősbemutatójával a Jókai Színház köszöntötte városát. A nagy sikerű előadás után a darab immár könyvformában is olvasható.

Szente Béla Szárnyad árnyékában című történelmi játékának könyvbemutatójára várja szeretettel az érdeklődőket a Békéscsabai Jókai Színház október 16-án, pénteken 17 órára a Művész Kávéházban.

Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijének színpadi változatából televíziójáték készült Katkó Ferenccel és Tege Antallal a főszerepben, a rendező Seregi Zoltán, operatőr Vámos Zoltán. A tévéjáték az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósult meg.

Többszörösen is különleges bemutató lesz május 28-án 19 órakor: Anthony Shaffer Detektívjátszmájának tv-változatát láthatja a közönség a Jókai Színház weboldalán. A világhírű krimi tavaly októberben nagy sikert aratott Békéscsabán, és most elkészült a televíziójáték Katkó Ferenccel és Tege Antallal a főszerepben.

Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijének színpadi változatából televíziójáték készült Katkó Ferenccel és Tege Antallal a főszerepben, a rendező Seregi Zoltán, operatőr Vámos Zoltán. A premiert május 28-án 19 órakor láthatja a közönség a Békéscsabai Jókai Színház weboldalán. A tévéjáték az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósult meg.

Március 15-ei ünnepi műsor, mesejáték, monodráma és szórakoztató összeállítás szerepel azon a repertoáron, amellyel a Békéscsabai Jókai Színház művészei az Amerikai Egyesült Államokba utaznak. A tíznapos vendégszereplés az Emberi Erőforrások Minisztériuma Anyanyelvi előadások a diaszpórában című pályázata keretében valósul meg.

Nagy sikerrel mutatta be tavaly március elsején Hitchcock Pszicho című színpadi thrillerét a Békéscsabai Jókai Színház. Közkívánatra áprilistól újra látható a stúdiószínházi előadás.

Oldalak