Jelenlegi hely

2018-2019

Újabb hat előadás látható közkívánatra májusban Neil Simon világhírű darabjából, Az utolsó hősszerelmesből.

Közkívánatra májusban is műsorra tűzi a Békéscsabai Jókai Színház Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijét. Az előadást Seregi Zoltán rendezésében május 2-án és 3-án 19 órakor láthatja ismét a közönség a színház tetőtéri stúdiójában.

Újra műsorra tűzi a Békéscsabai Jókai Színház Rákosi Viktor – Nemlaha György Elnémult harangok című darabját, amelynek tavaly december elsején volt a nagy sikerű premierje. A Pataki András rendezte előadás a Sík Ferenc Kamaraszínházban került színre, de április 24-én 19 órakor közkívánatra a nagyszínpadon láthatja a közönség.

A Jókai Színház április 13-án, szombaton este tartotta Móricz Zsigmond: Nem élhetek muzsikaszó nélkül című vígjátékának és az idei évad harmadik díszbemutatóját. A színház igazgatója a bejáratnál üdvözölte a vendégeket, akiket az előadás előtt fogadóitallal vártak.

Új műfajt és új színpadot avatott Az utolsó hősszerelmes premierjével a Békéscsabai Jókai Színház. Neil Simon darabját kávéházi vígjátékként mutatták be április 1-jén a Művész Kávéházban, az előadást Csurulya Csongor rendezte. (Niedzielsky Katalin kritikája)

Neil Simon Az utolsó hősszerelmes című vígjátékát április 1-jén a Művész Kávéházban mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház. A népszerű stúdiósorozat negyedik előadását Csurulya Csongor rendezte.

Újra műsorra tűzi a Békéscsabai Jókai Színház Rákosi Viktor – Nemlaha György Elnémult harangok című darabját, amelynek tavaly december elsején volt a nagy sikerű premierje. A Pataki András rendezte előadás a Sík Ferenc Kamaraszínházban került színre, de április 24-én 19 órakor közkívánatra a nagyszínpadon láthatja a közönség.

Cigányzene, népdalok, örökérvényű üzenet és kiváló alakítások teszik élvezetessé a mai néző számára Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című vígjátékát a Békéscsabai Jókai Színházban. A közönséget koccintással és tánccal avatják be a nagy dínomdánommal kezdődő előadásba. (Niedzielsky Katalin kritikája)

Nagy sikerrel mutatta be március 29-én a Békéscsabai Jókai Színház Móricz Zsigmond Nem élhetek muzsikaszó nélkül című vígjátékát. A színészek a közönséget pálinkával kínálva és táncra kérve invitálták a nagy dínomdánomba.

Oldalak