fbpx 2010-2011 | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

2010-2011


Egy hónap leforgása alatt a Jókai Színház második előadása kerül a képernyőre. Ma este 21óra10-től Ibsen Nóra című drámáját láthatja a nagyközönség az MTVA M5 kulturális csatornáján, Merő Béla rendezésében, Tarsoly Krisztina és Bartus Gyula Jászai-díjas főszereplésével.

Egy hónap leforgása alatt a Jókai Színház harmadik előadása kerül a képernyőre. Ma este 20 órától Ibsen Nóra című drámáját láthatja a nagyközönség a Duna Televízió műsorán dr. Merő Béla rendezésében, Tarsoly Krisztina és Bartus Gyula főszereplésével. 

 

A kulturális műsorok mindig a televízió mostohagyermekeinek számítottak. A valóságshow-k, a tehetségkutató műsorok, a különböző sorozatok gyakran szorítják háttérbe a képernyőn az irodalmi, színházi, művelődéstörténeti programokat. Kultúrát sugározni misszió. 

2011-ben a Magyar Televízió színházunk két előadását is rögzítette, melyeket idén tavasszal láthattak a nézők az m1 csatorna műsorán. Augusztus 25-én 19.30-kor a Duna Televízió adja le Schiller Stuart Mária című drámáját társulatunk előadásában, Dobó Kata és Kovács Edit főszereplésével, Szalma Dorotty rendezésében. Aki tavasszal elmulasztotta, még nem késő megragadni a távirányítót! Az előadáshoz jó szórakozást kíván a társulat! 

Színházunk augusztus 7-ei, a Sziget Fesztiválon bemutatott La Mancha lovagja című előadását nagy sajtónyilvánosság kísérte. Aki kíváncsi rá, milyen is volt az előadás a sajtó szemével, annak összegyűjtöttünk pár megjelenést, amelyekhez jó böngészést kívánunk! Íme »

euroastra.org | A Magyar Teátrum Porondszínház sikerrel nyitotta meg kapuit a jubileumi Szigeten. A Magyar Teátrumi Társaság és a Thália Színház együttműködésének köszönhetően a Hajógyári szigeten a Születtem Magyarországon - Cseh Tamás emlékest és a Békéscsabai Jókai Színház LA Mancha lovagja előadása sikeresen otthonra talált. Az előadásokat a hazai és külföldi közönség egyaránt befogadta és kifejezte színház iránti szeretetét.

PartyPonty.hu | Ákos koncertje előtt a békéscsabai Jókai Színház produkciója kápráztatta el a nagyérdeműt. A La Mancha lovagját állva ünnepelték a fináléban.

Egy egész világ figyel majd Simet Lászlóra a londoni olimpiai játékok zárórendezvényén, amikor egy neves angol zenész száma alatt védőháló nélkül 40 m magasban sétál a kötélen. Feleségével, Olgával ketten kaptak meghívást magyar artistaként a neves eseményre. 

Magyar Nemzet Online | Lapunk is beszámolt arról, milyen sikert aratott a Sziget Fesztiválon a Magyar Teátrumi Társaság és a Békéscsabai Jókai Színház debütálása: teltház, álló ováció, lelkes magyar és külföldi nézők fogadták a La Mancha lovagja című musicalt a Porondszínházban.

Sziget.hu | Nem éppen a szigetelő törzsgárda zenei ízlésének kiszolgálására szerződtethették a szervezők a Jókai Színház előadását. La Mancha lovagja, mit keres egy nyálas musical a Szigeten?

Oldalak