fbpx Sajtó | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Sajtó


Viktória nagyoperett

Ön operettrajongó? A Viktória nagyoperettet Szentesen, a Tóth József Színház kényelmes nézőterén tekintheti meg, december 15-től: 

Trabach Veronika, Szász Borisz, Kiss Viktória

A kezdeményezés névadójának meséjével, a Szegény Dzsoni és Árnika címet viselő darabbal indult újra a Lázár Ervin Program a Békéscsabai Jókai Színházban. Az előadásokra a békéscsabai tankerületből a harmadik osztályos kisdiákokat és kísérőiket várták. Olvassák el a behir.hu tudósítását itt: 

A 7.TV Művészbejáró című műsor első 16 percében Seregi Zoltánt, színházunk igazgatóját kérdezték a Jókai színház futó előadásairól és az évad folytatásáról.
Tekintsék meg a beszélgetést!

Cimbaliband, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, Kaláka, Misztrál együttes, Talamba ütőegyüttes, Pribojszki Mátyás, Rálik Szilvia, Zsombok Réka..., plusz (és ez egy hatalmas plusz) a Békéscsabai Jókai Színház művészei és a velük színpadra lépő, fogyatékossággal élő gyerekek is ugyanígy sztárvendégek.

Szarvas Péter polgármester köszöntötte 2018-ban, az akkor 90 éves Dariday Róbertet (Fotó : Kugyelka Attila)

Dariday Róbert színművész eredetileg nem a pályára készült - most, 93 évesen mégis a Trianon rockopera Narrátoraként láthatják a színpadon. Elmondása alapján hálás minden napjáért, az életéért és a munkájáért is. Sok mindenen változtatna a világban, hogy jobb legyen.
Villáminterjújában 10 kérdésre válaszolt.

Az Aktuális c. műsorban vendégeskedtek Csonka Dóra és Sánta Laci. Aktuális gondolatok színházról, szerepről, a Sweet Charity musical békéscsabai bemutatójáról.

Három online előadást tart a Békéscsabai Jókai Színház decemberben, a jegyet váltók a Hotel Mimóza című vígjátékot tekinthetik meg otthonaikban – tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

November 20-án tartja a Pezsgős vacsora bemutatóját a Békéscsabai Jókai Színház, melynek Vereben István Jászai Mari-díjas színész a társrendezője. Ennek apropóján kérdeztük a megyeszékhelyen vendégeskedő művészt.

Átadták a színházi háttér- és kiszolgálószakmák művelőit elismerő Magyar Teátrum Díjakat hétfőn este a Nemzeti Színházban.

 

Oldalak