fbpx Sajtó | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Sajtó


Fotó: Bere Mátyás / jokaiszinhaz.hu

Szarvas Péter polgármester és Seregi Zoltán a szokásoknak megfelelően közös gongütéssel indította el a Városházi Esték programsorozatot, amelyben idén tizenegy előadást láthatnak nézőink két helyszínen.
Teltház fogadta a Bánfalvy stúdió előadását, Ray Cooney Páratlan páros című vígjátékát, a balzsamos nyári estében nagy kacajok kísérték a színészek játékát.

Nézőink bepillanthatnak a Szarvasi Vízi Színház, 2022-es szezonnyitó-előadásának előkészületeibe, valamint a nyári műsorkínálatból szemezget önöknek Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.
A Szarvasi Vízi Színház műsorkínálatát itt tekintheti meg: https://www.viziszinhaz.hu/

A mai naptól láthatják nézőink Neil Simon elképesztően népszerű művét, a Furcsa pár női változatát a Sík Ferenc Kamaraszínházban. A női barátságról, annak próbatételeiről kitűnő arányérzékkel megírt, egyben igazán mulatságos művet minden hölgy nézőnk figyelmébe ajánlhatjuk. A sajtónyilvános főpróbán a 7.TV forgatott, ahol a friss Gálfy gyűrű-díjas Katkó Ferencet is megkérdezték.

Katkó Ferenc Gálfy gyűrű-díjas

Nem csak olvashat, de egy rövid videót is talál a beol.hu-n, kóstoljon bele az Évadzáró Nyilvános Társulati Ülés és Gála hangulatába!

Furcsa pár (női változat) Fotó: Bencsik Ádám

Vérbő, igazi női komédiát ígérhetünk nézőinknek. Olvassák el a Beol.hu-tudóstását a sajtónyilvános főpróbáról, sőt tekintsenek be a színpadra, a cikkben található videón keresztül!

A bemutatóra néhány jegy még elérhető: https://jokaiszinhaz.jegy.hu/program/furcsa-par-127218

Társulatunk a Tamási Áron Kultúrház színpadán Fotó: Hadnagy Éva

A 125 évvel ezelőtt született Tamási Áron tiszteletére mutatta be Farkaslakán, az író szülőfalujában szombat este a Békéscsabai Jókai Színház, Tamási Áron, Vitéz lélek című színpadi drámáját. Az eladás nagy sikert aratott, a főként helyiekből álló közönség állva tapsolta meg a színészeket. Olvassák el a hargitanepe.ro tudósítását az estről:

Czitor Attila és Kovács Edit a Vitéz lélekben

Társulatunk megérkezett Tamási Áron szülőföldjére, ahol ma este mutatjuk be a Vitéz lélek című drámát. Az útról a Magyar Hírlap is tudósít.

Szabó Lajos és Kiss Viktória

A június elsejei bemutatóra már elfogytak a jegyek, de június 7-én és 9-én még találnak ülőhelyet nézőterünkön. Olvassa el a beol.hu előzetesét, és ha tetszik amit lát, a jegyéért kattintson ide: https://jokaiszinhaz.jegy.hu/program/kiralyom-isten-aldjon-135760

Ahogyan társulatunk, úgy a Degré utcai gyermekotthon lakói is készülnek a május 30-i gálaműsorra. Az előkészületekbe itt is belepillanthatnak nézőink!

Oldalak