Jelenlegi hely

Új színházlátogatók a Jókaiban


 Több, mint ezer alsó tagozatos kisiskolás nézheti meg kedvezményesen a Jókai Színház Kőmanó című előadását a Békés Megyei Önkormányzat támogatásával.

 

 

Az első diákcsoport, 350 gyerek múlt szerdán, a második hétfőn 11 órától nézhette meg az előadást, köztük több olyan hátrányos helyzetű diák, akik először jártak színházban.

A Békés Megyei Önkormányzat lehetőséget biztosít a megye településein élő tanulóinak ahhoz, hogy ingyenesen beutazhasson az előadásra a Körös-Volán Zrt. külön buszaival és kedvezményesen megtekinthesse a darabot. A jegyár felét a Jókai Színház állja.

A településeknek ajánlotta fel a megyei önkormányzat a lehetőséget arra, hogy támogassa az ott élő diákokat, függetlenül attól, hogy a településen nincs oktatási intézmény. Így többek között érkeztek, érkeznek diákcsoportok Bucsáról, Kertszszigetről, Bélmegyerről, Tarhosról és Mezőgyánból is.

Az a cél, hogy a megyeszékhely mellett a többi településen élő diákok is ugyanolyan eséllyel látogathassák a színház darabjait, mint a békéscsabaiak, ezért biztosítják számukra is a kiemelt kedvezményt, valamint az ingyenes utazást.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+