fbpx Újdonságok a Jókai Színházban | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely


Újdonságok a Jókai Színházban


A nyár folyamán a Jókai Színház kísérletet tett arra, hogy az éttermének teraszán igényes élő zenével, bárzenével csábítsa a színházlátogatókat, a járókelőket arra, hogy az előadások előtt és után találkozzanak, beszélgessenek, osszák meg egymással gondolataikat, hisz a színház egy találkozóhely.

Hétvégenként élőzene az Ibsen Étteremben

A nyári sikereken felbuzdulva szeptembertől pénteken és szombaton a színházi előadások előtt és után élőzenével várja a nézőket a Jókai Színház Ibsen Étterme, ahol a fogyasztásukból, az aznapra szóló színházjeggyel, vagy bérlettel 20 % kedvezményt kapnak a nézők.

Kép

Színházjegy gyertyafényes vacsorával

A korábbi években karácsonyi ajándékként már sikerrel működött gyertyafényes vacsorával egybekötött színházjegy ajándékozása. Mostantól egész évben kapható a kombinált színházjegy, amely tartalmazza a pezsgős vacsora árát is, és melyet névnapra, születésnapra, ajándékba ajánl a színház. A pezsgős vacsorás színházjegyet elsősorban a hétvégékre ajánljuk, hogy az élőzene lehetőségét is kihasználhassák, akik igénybe veszik az új szolgáltatást.

Nézzen előadást, hallgasson élőzenét, és vacsorázzon, beszélgessen a Jókai Színház éttermében!

Legyen a színház társasági találkozóhely!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


nletter.png
 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlap