fbpx Újdonságok a Jókai Színházban | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely


Újdonságok a Jókai Színházban


A nyár folyamán a Jókai Színház kísérletet tett arra, hogy az éttermének teraszán igényes élő zenével, bárzenével csábítsa a színházlátogatókat, a járókelőket arra, hogy az előadások előtt és után találkozzanak, beszélgessenek, osszák meg egymással gondolataikat, hisz a színház egy találkozóhely.

Hétvégenként élőzene az Ibsen Étteremben

A nyári sikereken felbuzdulva szeptembertől pénteken és szombaton a színházi előadások előtt és után élőzenével várja a nézőket a Jókai Színház Ibsen Étterme, ahol a fogyasztásukból, az aznapra szóló színházjeggyel, vagy bérlettel 20 % kedvezményt kapnak a nézők.

Kép

Színházjegy gyertyafényes vacsorával

A korábbi években karácsonyi ajándékként már sikerrel működött gyertyafényes vacsorával egybekötött színházjegy ajándékozása. Mostantól egész évben kapható a kombinált színházjegy, amely tartalmazza a pezsgős vacsora árát is, és melyet névnapra, születésnapra, ajándékba ajánl a színház. A pezsgős vacsorás színházjegyet elsősorban a hétvégékre ajánljuk, hogy az élőzene lehetőségét is kihasználhassák, akik igénybe veszik az új szolgáltatást.

Nézzen előadást, hallgasson élőzenét, és vacsorázzon, beszélgessen a Jókai Színház éttermében!

Legyen a színház társasági találkozóhely!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg