Jelenlegi hely

Vendég a háznál, öröm a háznál


A Jókai Színházra egyre többen és egyre távolabbról kíváncsiak. Az évad végén egy szakmai zsüri határoz majd a Gálfy Gyűrű-díj újabb díjazottjáról, ehhez pedig a zsüri tagjainak minden előadásunkat látniuk kell. A tegnapi napon tehát útra kelt Fodor Zsóka színésznő, Pethő Tibor a Magyar Nemzet színikritikusa, csatlakozott hozzájuk Dávid Zsuzsa rendező, és kellemes meglepetésként érkezett hozzánk Kopeczky Lajos, a Magyar Televízió volt főmunkatársa, a Telesport műsorvezető-riportere, aki feleségével utazott hozzánk Edith és Marlene előadásunkat megtekinteni.

Fodor Zsókát aligha kell bemutatni bárkinek, hiszen a Barátok közt című tele-regényben annak indulásától játszott, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legismertebb színművésze. A művésznő közvetlenségével és Békéscsabán töltött színészi éveiről szóló történeteivel mindig leveszi a társulatot a lábáról, miközben a fiatalabb generáció munkáját érdeklődve, szeretetteljes kritikával nézi. A fényképen Dávid Zsuzsa rendezővel, az Aska és a farkas című mesejátékunk szünetében, a Magyar Teátrum című újság tartalmából csemegéznek a páholy mélyén.

Dávid Zsuzsa és Fodor Zsóka

Kopeczky Lajos és neje egy Pest megyei polgári bálon nyertek belépőt valamely előadásunkra. Mint elmondta, az asztaltársaság cukkolta őket, hogy egy üveg pezsgőnek nagyobb hasznát látták volna, ők ellenben nagyon nagy örömmel fogadták a nyereményt és megfogadták, hogy be is váltják.

Kopeczky Lajos

Nos, a jelenleg Erdőkertes település alpolgármestereként is ténykedő tv-s személyiség és volt műkorcsolyázó felesége beváltotta szavát, eljöttek megbizonyosodni arról, hogy a Békés Megyei Jókai Színház nem csak szavakban fejlődik és igen-igen elégedetten nyilatkoztak a látottakról, sőt, úgy látták, máskor is érdemes lesz útra kelniük, ha hasonlóan jó előadásokra lesz kilátás.
 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+