fbpx Vendégkönyv | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Vendégkönyv

Tisztelt Vendégünk!

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk véleményét, tapasztalatát színházunkról, előadásainkról.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Vendégkönyv nem Fórum, a bejegyzések nem feltétlenül írásos beszélgetések. A hozzászólásokat nem ideillő bejegyzés esetén moderálhatjuk.
Amennyiben kérdése van, kérjük, hogy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken keresse munkatársainkat.

Köszönjük!

Új bejegyzés

Biztonsági kérdés
Amennyiben feladványt kap, kérjük kövesse a megjelenő utasítást!
Target Image
nomo88

Thank you for leaving a good article. It

seems to be learning a lot of new

information through your article. If you

have time, please visit my site to see if

there is any information that will help

you. My site is
https://www.nomo88.com -바카라사이트-

s.andrea

Tisztelt Színház! Régebben szívesen nézegettem a sajtó fotókat, szinte napi szinten volt újdonság. Az Ádámok és Évák iskolai gálaműsor óta csak történt valami. Tisztelettel: S. Andrea

katona zsolt

Tisztelt Színház
Elképzelni sem tudom hogy lehet a jobb oldali erkélypáholyt úgy kialakítani hogy a színpad negyedét kitakarja, a maradék látótérben pedig a megvilágításhoz használt lámpák hátulját látjuk csak, mert okosan úgy szerelték fel hogy egy az egyben szemmagasságban lógnak be. Természetesen a jegyek interneten megvásárláskor ezt az apró bakit nem tüntetik fel,sőt kiemelt árban adják el .
A műsor szórakoztató lett volna ha nem rontja el az élményt az hogy csak a felét lehet látni a lámpák közötti réseken át a műsort.

G, Endre

Alul semmi-Sem nem nevettem, sem nem sírtam..alsóközéposztályú nézőgárdának tökéletesen szórakoztató,, szakmai szemmel közhelyes, blődli, középszerű, sajnos semmiféle mélysége nincs, vártam a katarzist, de elmaradt. Azért a színészeknek gratulálok!

Martincsek Katalin

Hú anyám, ez az Alul semmi: fergeteges őrületes!!!!:)
2,5 óra tömény szórakozás, röhögés!
Óriási volt, az évad legszórakoztatóbb, legjobb darabja!
Köszönöm Gerner Csaba és ti többiek!
Minden másodpercét imádtam. :) :) :) :)

áBEL iST

kÖNYÖRGÖM, EZ EGY vendegkönyv, ezeket a politikiai vagy vallási tartalmú üzeneteket cenzúrázniuk kellene.Szégyen gyalázat!!!!

Bakk

Bakk István: Közös imánk a keresztény Európáért (magyar, angol és német nyelven)
http://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek/6374-kozos-imank-a-keresz...
Imádkozz és gyújtsz gyertyát! Harangszóval emlékezünk 1456 óta arra, hogy Isten segítsége Nándorfehérvárott (ma Belgrád) győzelemre vitte a kereszténységet. A 2019. pedig éve lehet az Európai Alkotmányba rögzítendő kereszténységünknek, ha közös imával erősítjük egymást. A Primor Szentkatolnai Bakk Endréről elnevezett alapítvány felhívással fordul az egyesült Európa keresztény népeihez, hogy csatlakozzanak minden este 19 órakor tartandó közös imánkhoz.

Urunk, Atyánk, ki mindannyiunk élete vagy, alázatos szívvel adunk hálát neked nagy jóságodért, amit naponta tapasztalunk e földi élet során. Köszönjük Néked, hogy Szent Fiad útján áldásban és békességben egységesíted Európát. Add meg nekünk, hogy Szent Fiad által erősödjenek meg vezetőink! Képviseljenek abban, hogy szívünk és történelmünk összetartó szavát a közös európai alkotmányunkban is képviseljék, ott is kereszténnyé válhassunk. Add meg a kegyelmet, hogy az ifjúság megismerje a békét, a szabadságot, ne kerüljenek az életet eltipró zsarnokság és háború martalékaivá. Legyen minél több halandó, nő és férfi, akik megtisztult, tiszta lélekkel járják a béke és szeretet útját, mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.

Prayer for a Christian Europe!
Lord God our Father, giver of live to all, we thank you with humble hearts for the goodness that we experience in our daily life on earth. Thank you that through your Son’s Holy Blessing and peace, Europe would be united. That our leaders would be strengthened by your Holy Son. And that our common European constitution may support the words from our hearts and our history to become Christian. Give us the grace that the youth would know what peace really is, and that freedom would not lead to tyranny or destruction in war. That there would be an increase of young souls who wish to be as pure as snow and follow the path of peace and love of our Lord Jesus Christ.
Amen.
István Bakk
Chairman Endre Bakk Canon Foundation
http://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek/6374-kozos-imank-a-keresz...
Unser gemeinsames Gebet für das christliche Europa!
Unser Herr, unser Vater, der du unser aller Leben bist, mit demütigem Herzen danken wir dir für deine große Güte, die wir täglich im Laufe dieses Lebens auf Erden erfahren. Wir danken dir, dass du Europa auf dem Weg des Heiligen Sohnes in Segen und in Frieden vereinst. Hilf uns, damit unsere Leiter durch den Heiligen Sohn erstarken. Sie sollen uns so vertreten, dass sie das unser Herz und unsere Geschichte zusammenhaltende Wort auch in unserer gemeinsamen, europäischen Verfassung vertreten, so dass wir auch dort zu Christen werden können. Gib uns die Gnade, damit unsere Jugend den Frieden und die Freiheit kennenlernt und nicht zur Beute der das Leben zertretenden Tyrannei und des Krieges wird. Es soll so viele reine Jungen und Mädchen wie möglich geben, die mit schneeweißer Seele den Weg des Friedens und der Liebe beschreiten, durch unseren Herrn Jesus Christus.
Amen.
István Bakk
Vorsitzender der Endre Bakk Kanoniker Stiftung
http://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek/6374-kozos-imank-a-keresz...
PhS Bakk István - PhS Bakk Erzsébet: A magyar Pálos-rend…
https://www.youtube.com/watch?v=JUCgrIjw1Es

Simon Ágnes

V. Kulcsár Ildikó interaktív beszélgetésének helyszínéül 2019.05.13-án a Békéscsabai Jókai Színház gyönyörű Vigadóját választottuk. A program sikerességéhez a helyszín, a szervezők munkája, és nem utolsósorban az előadó megnyerő egyénisége mellett hozzájárult Kovács Edit színművésznő, aki a neves újságíró beszélgetőpartnere volt, valamint a színháznak a szervezésben közreműködő minden érintett kollégája. Köszönjük!

Ferenc

Nagy Hitchcock rajongó vagyok úgyhogy nagyon kíváncsi voltam a a Psycho színpadi adaptációjára. Megkell, hogy mondjam frenetikusra sikeredett. Tökéletes szereposztás, feszültség, izgalom. Számomra az elmúlt 6 év legjobb darabja. Gratulálok!

Horváthné Era

Életem legkülönlegesebb színházi élményében volt részem a Pszicho kapcsán. Fantasztikusan csodálatos előadás. Szívből ajánlom mindenkinek. Nagyon sok ismerősöm szeretett volna jegyet venni, de sajnos teltházas már az összes előadás. Remélem lesz még lehetősem/lehetőségünk megnézni. Szívesen megnézném másodjára is.

tothjakab

Kedves Társulat! Köszönet és hála a tegnap esti budapesti (Új Színház) előadásért! Gratulálok az Elnémult harangok alkotóközösségének! Nagyszerű rendezés, kitűnő színészi alakítások, szívet melengető, emlékezetes előadás. Czitor Attila, Mészáros Mihály, Csurulya Csongor, Veselényi Orsolya, Katkó Ferenc, Csonka Dóra, Szőke Pál színművészeknek és a jelmezeket tervező Vesztergombi Anikónak külön is hatalmas gratula!!! Nagyon szép estét szereztek. Jogos volt a hatalmas és hosszan tartó vastaps már az első felvonás végén, hát még az előadás végén!!!

Tagai Lajos

Nem élhetek muzsikaszó nélkül

Belépve egy palotába, fogadott szép zene, nóta.
Gazduram és szolgálója, a betérőket fogadja.
Jó pálinka, finom kolbász, mint, ha nem is lenne színház.
Melindának szeme ragyog, látod milyen öreg, vagyok?
Fáj a hátam, görbén járok, egészségedre most iszok.
Gazduram is szívesen tölt, s mond nevetve, víg köszöntőt.
Táncot ropnak fiatalok, velük én is táncolhatok.
Száll a nóta, vidám ének, hej de szép is ez az élet.
Azután a színpadon, feltűnik egy szépasszony.
Elküldi a vendégeket, és a nézők csendben ülnek.
Haragszik a háznak ura, hogy így járt el az asszonya.
Táncolj velem, énekel, és te velem ne perelj!
Ám az asszony nemet mond, s sorolja, hogy mi a gond.
S küldi urát kocsmázni, mások között mulatni.
Ő meg elmegy, vissza, haza, ahol volt a leány kora.
Hol kedves nénik nevelték, sok szigorral, szerették.
Hol maradt egy csitri leány, bajkeverő nénik nyakán.
Ő e műben a szubrett, víg kacagás és élet.
Ám a néni ki fogadja, haza útját megmutatja.
Nem megszökni, és elfutni az urát meg hátra hagyni,
megfordulni, hazamenni papucs alá férjet dugni!
Az út mégsem egyenes, össze - visszatekereg.
De, mint van az a mesébe, minden jó, ha jó a vége.
Haza tér a szépasszony, hogy ura otthon maradjon.
S véget vetnek a zenének, haza mennek a vendégek.
Közben volt még egy kis szünet, hol hátam mögött beszéltek.
Két asszony közt folyt a pletyka, ki most írja az, hallotta.
Mondja egyik a másiknak: ezek voltak a férfiak.
Tudtak enni, vigadozni, asszonyokat hódítani.
De, ezek a maiak, tiszta depressziósak.
Otthon ülnek, hallgatnak, évszámra és naphosszat.
S, megszólalt egy férfihang: mert papucs alatt élnek csak.
Ti pöröltök, ha elmegy, ha a torkán ital megy.
Nos a többit le nem írom, életemet többre tartom.
Majd, ha újra pálinkázom, lesz tán hozzá bátorságom.
Lala

Kiss Monika

A Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium közművelődési felelőseként és magyartanáraként szeretnék köszönetet mondani azért, hogy ismételten lehetővé tették a végzős osztályaink számára a színház bejárását, megismerését.
Magyar szakos kollégáimmal mindent megteszünk, hogy a diákjaink színházismerő- és szerető emberekké váljanak. Ezért is szerepel évek óta a végzős gimnazista osztályaink szóbeli érettségi tételei közt a Békéscsabai Jókai Színház történetének, működésének, műsorainak ismerete.

Az előző évekhez hasonlóan az idén is Bojczán István vezette végig az épületben a végzős tanulóinkat. Nagyon sokat beszélt a színház múltjáról és jelenéről, műsorpolitikájáról; mindezt a gyerekek számára is érdekesen, élvezhetően. Köszönjük, hogy bevihette a diákok olyan helyekre is, ahová nézőként nem juthatnak be. A tudás mellett rengeteg élménnyel gazdagodtak: nagyon tetszett mindenkinek a zsinórpadlás, a vasfüggöny leengedése, a bábmozgatás kipróbálása, és még sorolhatnám.

Kollégáim és én is már sokszor végighallgattuk Bojczán Istvánt, mégis mindig tud újat mutatni és mondani, amit ezúton is köszönünk neki. A színházvezetésnek pedig köszönjük a lehetőséget, hogy bepillanthattunk a kulisszák mögé.

pesticsabai

My Fair Lady Budapesten a Városmajorban, július 11-12! Köszönjük!!!

Kata Mónika

Március 18. és 19.-én este a csabai Jókai Színházban láthattuk a csodálatos Esszencia musical gálát. Szórakoztató, hangulatos előadást láthattunk gyönyörű hangú színészekkel és tehetséges táncosokkal. Rendkívül látványos showt produkáltak a színpadon, minden színház büszke lehetne, hogy ilyen művészei vannak. Gratulálok a műsor kitalálójának és megálmodójának Nagy Róbertnek, remélem és bízom benne, hogy még sokszor láthatjuk a Jókai Színház színpadán ezt a nagyszerű csapatot. Gratulálok az előadás minden alkotójának a teljesség igénye nélkül: Gábor Anita, Liszi Melinda, Kontos-Harcsa Boglárka, Csonka Dóra, Biro Gyula, Balázs Csongor, Gulyás Attila, Földes Roxána, Litauszki Enikő. Zelenyánszki Bianka, Janis Zoli, Mlinár Péter, Nádra Kitti, Fazekas Döniz, Szkáli Edina , Bereczki Anna, Józsa Bence és persze az előadás valamennyi résztvevője

Lipták Jánosné

Kedves Társulat!
Tegnap este láttam a Mária főhadnagyot! Fergeteges volt!! Éjfél után tudtam csak elaludni úgy fel voltam dobódva! Énekeltem a dalokat hazáig!
De nem csak ez az egy előadás amivel meg vagyok elégedve,hanem mindegyikkel amit láttam az elmúlt évadokba is! Gratulálok a színészeknek, rendezőknek, díszlettervezőknek a sok ámulatba ejtő díszletekért, a ruhatervező és kivitelező gárdának és mindenkinek aki a háttér munkát csinálja! Büszke vagyok,hogy ilyen színvonalas színháza van Békéscsabának!
Annak külön örülök,hogy ezt a felsőbb vezetőink is értékelik és díjazzák is! Gratulálok a március 15. alkalmából kapott díjhoz és előtte Árpi díjához is aki a gyönyörű ruhákat készíti! Hétfőn is ott a helyen!Tisztelettel: Liptákné Böbe

bende

Hatalmas nagy gratuláció Kovács Edit Jászai-díjas művésznőnek!!!

Dimitrov László

Kulisszajárás 2019 március 11.
Nagyszerű élményben volt részünk. Megismerhettük a SZÍNHÁZ születését, múltját, jelenét, színvonalasan hozzákapcsolva egy-egy eseményt Magyarország, a régió és Békéscsaba történelméből. Az elmesélt történetek, anekdoták révén sok olyan dolgot tudtunk meg, amiről nem, vagy csak keveset hallottunk.
Körbejártuk az egész létesítményt. Megnézhettük azokat a részeket, amiket egyébként nem lehet.
Nagyon nagy tiszteletre, elismerésre méltó az a tudás, sokrétű tájékozottság és a SZÍNHÁZ iránti szeretet megnyilvánulása, amit a három órás program során Istvántól kaptunk.
Köszönjük István!
Dimitrov László
és Neje

Tagai Lajos

Elnémult harangok

Hány ok lehet: hazugágra, megcsalásra, árulásra?
Hány ok lehet: hallgatásra, cinkosságban kézmosásra?
Megvetni a többieket, elvenni azt, amit lehet?
Játszani a szívjóságot, játszani a tisztaságot?
Gazdagság és hatalom, mindezért a jutalom.
Hány ok lehet: igazságra, hűségre és kitartásra?
Hány ok lehet szólni ott, hol némák már a harangok?
Tenni hitből, emberségből, nem rettenve semmi vésztől?
Nem viselni álarcokat, járni az egyenes utat?
Nyomorban és szegénységben, csak egy jó szó érte minden.
Hány ok lehet: alkuvásra, keser – édes biztonságban?
Bölccsé lenni, már nem égni, izzás nélkül fénnyé lenni?
Hány ok lehet, hitben élni, Isten irgalmában bízni?
Járni vele kéz a kézben, viharban és napsütésben?
Építeni új templomot, ha a másik már megkopott?
Ha az ember már nem remél, tenni érte új reményért?
Sok a kérdés, több a válasz, amit talán meg sem hallhatsz.
Színről színre a mesében, szerelemnek tüzében.
Ünnepfénye ragyog szépen, harang kondul téli éjben.
Reményt hirdet, szeretetet, nagy csatákban győzelmeket.
Ám a béke távol marad, jó és rossz közt örök a harc.
Lala (Tagai Lajos)

Vendég

Jó az oldal!:)

Oldalak