fbpx Vendégkönyv | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Vendégkönyv


Tisztelt Vendégünk!

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk véleményét, tapasztalatát színházunkról, előadásainkról.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Vendégkönyv nem Fórum, a bejegyzések nem feltétlenül írásos beszélgetések. A hozzászólásokat nem ideillő bejegyzés esetén moderálhatjuk.
Amennyiben kérdése van, kérjük, hogy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken keresse munkatársainkat.

Köszönjük!

Új bejegyzés

Biztonsági kérdés
Amennyiben feladványt kap, kérjük kövesse a megjelenő utasítást!
Target Image
Jónási Zsolt

Köszönetet szeretnék mondani a Jókai Színház két művészének, BOLDOG ÁGNESNEK és SZABÓ LAJOSNAK, akik a tatabányai Körösi Csoma Sándor Általános Iskola diákjainak verseket mondtak el a hatodikos irodalom könyv "A költészet megfejthető titkai" című fejezetéből. A gyerekek büszkék volták rá, hogy a színészek csak nekik szavaltak, és ezt be is mondták minden vers előtt.
Az online oktatás nagy terheket ró szülőre, pedagógusra és gyermekre egyaránt. Örülünk minden kezdeményezésnek, segítségnek, ami színesíti a tananyagot, motiválja a tanulókat, segíti őket a tanulásban. Most pont ez történt.

Köszönettel:
Jónási Zsolt
igazgató

Koknya Sándorné

Ezer éve nem volt ilyen nagyszerű színházi élményem, mint a Duna TV-n leadott Macskajáték. Gratulálok, Köszönöm, és minden jót kívánok a társulatnak. Koknya Ági

Eordogh

Reméljük minél hamarabb mehetünk színházba, Semmiképpen nem szeretnénk visszaváltani a jegyünket, hiszen próbálunk szolidaritást vállalni a nehéz helyzetbe került művészekkel, viszont valóban jó ötletnek tartom, hogy a nagyszínpadi jegyeket kamaraelőadásokra belehessen váltani most ebben a felborult helyzetben.

Szervezőiroda

Kedves Nézőnk!
A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját, valamint az ezzel kapcsolatos bármilyen információt a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra. Nézőink ekkor eldönthetik, elfogadják-e az előadások pótlására megadott időpontot, vagy a jegyek árának visszafizetését kérik. Kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket.
Köszönjük megértését, türelmét!

N.nora

bérletesek vagyunk és érdeklődnék, hogy a Vörös postakocsi előadást ellehet e cserélni kisebb
darabokra, pl a szerelem oh-t nagyon megnéznénk, vagy a Két összeillő embert. a jegyár különbözetét sem kérnénk el, de szívesebben néznénk meg ezeket az előadásokat ha majd lesz rá alkalom.
Nóra

csabka

ANdrea! A Pszicho előadás időpontjairól tájékozhatunk a "jegyvásárlás' oldalon.

csabka

T. Hogyan! Egyszerű mezei nézőként írom: a Kamarában az utolsó kér sor eleve nem kerül meghirdetésre (120-(2x15)30=90).

ANdrea

Érdeklődnék, hogy márciusban lesz e Pszicho? Vagy egyáltalán melyik napokon lesz? Szeretnénk ismerősökkel menni és jó lenne velük is egyeztetni az időpontot. Facebokon, weboldalon lesz tájékoztatas ?
köszönöm
Andi

LajosX

T. Hogyan! Csabán ügyeskednek, Budapesten viszont minden bezárt: "A kormány tegnapi döntésével kapcsolatban Karácsony arról beszélt, hogy a főváros nem akar kiskapukat keresni a kulturális intézmények működésének tekintetében: A szabályokat a lehető legszigorúbban értelmezve a mai naptól kezdve felfüggesztjük az előadásokat minden budapesti színházban, felfüggesztjük az előadásokat minden budapesti fenntartású moziban, és felfüggesztjük a szolgáltatásokat a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár minden fiókintézményében és a fővárosi fenntartású múzeumokban is – jelentette be Karácsony."

hogyan

Én azt nem értem, ha a jegyrendelő felületen egy előadásra a 120 férőhelyes Kamaraszínházban csak 6 darab jegy van szabadon, akkor az az előadás hogy lehet 90 fős.

Pásztor

Az egészségügyben dolgozóként és bérletes nézőként is felelőtlenségnek tartom az igazgatóság részéről előadásonként 90, vagy akár 40 főt is kitenni annak a kockázatnak, hogy egy, az influenzavírusnál tízszer fertőzőképesebb vírusos járvány betegei, áldozatai legyenek egy színházi előadás kedvéért. Kérem a vezetőséget, fontolja meg a rendezvények megtartását, amelyek kimenetele esetlegesen kioltja az egészségügyben dolgozók preventív munkáját. Sajnos az emberek többsége (és talán a színház vezetése) nincs tisztában azokkal a következményekkel, amelyek megelőzhetők abban az esetben, ha csökkentjük a Covid megbetegedések átadásának esélyét. Tisztelettel: P. A.

érdeklődő

Amikor felkerül a honlapra Niedzielsky Katalin "kritikája", esetleg megfontolhatná a honlap szerkesztője a SPOILER figyelmeztető szócska feltüntetését, tekintettel arra, hogy jó szokásához híven ezúttal is sikerült leírnia a darab befejezését. Le kellene erről szokni, a nézők ugyanis szeretik maguk megtapasztalni, hogyan alakul egy előadás. Az a legnagyobb gondom ezzel, hogy - tekintettel arra, hogy sok hasznos információt tartalmaz a honlap (köszönet érte) - egy-egy új előadás esetén szeretem az új cikkeket, ajánló jelleggel elolvasni. Így elkerülhetetlen, hogy a kritikánál belefussak a cselekmény leírásába, ami sajnos mindig, ismétlem minden egyes alkalommal lelövi a darab poénját, ez pedig eléggé rontja az élményt, ezzel együtt a honlap egyébként abszolút pozitív megítélését.

érdeklődő

Az online jegyértékesítésben szerepel a Macska a forró bádogtetőn című előadás. Ugyanakkor a honlapon nincs fenn semmilyen információ róla (társulat, szereposztás, stb).

Beghdadi Badri

TANULMÁNY A NŐKRŐL

24 színész, énekes, táncos, zenész mind koptatták a Jókai Színház deszkáit,
izgatottá tettek bennünket, különböző válás témáival. Egy író, bíró vagy lelkiismeret által beborítva egy szürrealista rendezésben és egy rendkívüli zenei komédiában.
Bónuszként egy happy end , ahol a teltház egyhangúan vastapssal viszonozta, miközben színes léggömbök lebegtek a nézők fölött.
Befejezésül a páholyban feleségemmel egyfolytában a képzeletünkben elváltunk , és újraházasodtunk a színésznők és színészek ütemeiben, híres slágerekkel kísérve.
A harmadik esernyő, amely nem nyílt ki, biztosan szerencsét hoz a zöldfülű színészeknek,
akik viszont jó bőrben szerepeltek a dörzsölt és hatást keltők mellett.
Badri

Beghdadi Badri

Két szürke szomorú köpeny
a színpad közepén,
A fejük fölött koromfekete parókák billegtek, és lassan szépen végigcsúszott a testükön és kigombolódtak , körülvéve színekkel és fényekkel, a két gyönyörű, szép bőséges Mademoiselles, s kezdődött a szellemes musical paródia, mint a "HIT PARADE" zene, a dalok egymás után szép hanggal folyton mentek, és mindegyik mint egy leitmotív hangzott ez a gondolat: Színésznek lenni nemcsak szeretet , akarat , erőfeszítés, és a jó testtől függ, mondja Fourbue Fatiguée de kell hozzá valami "TRÜKK" . Miközben a lenti színpadon megállt a paródia , fönt elindult a dráma. a duett, maguk előtt szemtől szembe forgattak egy tükröt, miközben egyiküknek gyorsan forgott az élete. Szerényen a sor szélén ültem, hirtelen
a darab közepén felkért egy táncra Fatiguée , nemet nem mondtam, mormogtam vagy suttogtam egy pár szót ami csak én hallottam de a székre ragadtam, talán nem akartam megsérteni a színház szabályainak etikáját és deontológiáját vagy egyszerűen túl sok volt nekem az érzékiségi szépség; gondolom , mondhatná a rendező “ Badrikám béna voltál !” Akinek gratulálok és az egész csoportnak is.

Badri 2020/01/ 25

Kanyó Gábor

A napokban megnéztük A szív hídjai című színielőadást a Jókai Színházban. Nem tudom megállni, hogy ne írjak róla magam és kis társaságom nevében pár szót. Csodálatos és feledhetetlen élmény volt és bizony alaposan megkönnyeztük. Kellenek manapság ilyen előadások, melyek elérnek az emberek szívéig és lelkéig. Hatalmas gratuláció és köszönet mind a négy színésznek a csodálatos és feledhetetlen élményért.

Béghdadi Badri

És így ébresztették fel egy szürke dobozból a varázslatos, ámulatba ejtő és különlegesen tömörített színdarabot.
A Madison híd folyója maga alá sodorta a hollywoodi filmet.
Büszkék vagyunk a mi Meryl Streep-ünkre ( KOVÁCS EDIT ) és Clint Eastwood-unkra (BARTUS GYULA).
Egyúttal gratulálok a két szerető lélek kísérőinek ( BOLDOG ÁGNES és SZABÓ LAJOS),
a források elfelejtése nélkül : ZALÁN TIBOR-nak, MERŐ BÉLA-nak & SZOLKA CINTHIA DANIELLA-nak .
További sok sikert kívánok!

Béghdadi Badri

N,Gizella

Gratulálok a Szív Hídjai című előadás négy szereplőjének. Fantasztikus alakítások. Nagy kedvencem a film, csodálatos volt látni ahogy megelevenedik a történet. A Tanulmány a nőkrőlt múlt héten láttuk, ÉLveztük nagyon!

tothjakab

Amellett, hogy hatalmas gratuláció az életműdíjjal kitüntetett Felkai Eszter művésznőnek, köszönet és hála a Jókai Színház társulatának ma esti - budapesti - jelenlétükért, a művészeknek a színvonalas közreműködésért. Katkó Ferencnek külön is köszönet, mert - igaz csak egy-két perc erejéig - felidézte a Nemzeti Színház sikeres vendégjátéka során sokunk által megtapasztalt, kitűnő alakítását, Popriscsin figuráját. Átlényegülése e rövid időtartamig is elképesztő volt; zseniális színművész! Ha más nem is történt volna ma este a Fővárosi Nagycirkusz porondján „csak ennyi”, már megérte, hogy ott lehettem!

Kata Mónika

Két összeillő ember: Domján Edit és Szécsi Pál életéről és szerelméről, keserédes, boldog, szerelmes, tragikus történet két nagyszerű emberről. Gratulálok a csodás és tehetséges színészeknek, akik ezt az élményt nyújtották nekünk: Komáromi Anett és Nagy Róbert. Természetesen gratulálok zongora művésznek Papp Gyulának. Gratulálok a rendezőnek a nagyszerű darabhoz: Tarsoly Krisztinának.

Oldalak