Jelenlegi hely

Zserbótangó Fodor Zsókával és Medgyesi Máriával április 1-jén és 2-án


Az előadás két idősödő, pályájáról már "letért" színésznő történetét állítja középpontba, akik átmenetileg közös albérletbe kényszerülnek. Kamilla sikeres komikaként dolgozta végig az életét vidéki színházaknál, Klári pedig vidékről Pestre került drámai színésznő.  Az egymással, és egymás múltjával vetélkedő, a magánéletükben is gyakran szerepet játszó nyugdíjas színésznők váratlanul egy olyan helyzettel találják szembe magukat, ami próbára teszi erejüket, barátságukat, szeretetüket.

A történet során a könnyed, szórakoztató hangvételtől eljutnak a sors nagy kérdéseinek felvetéséig; szerelemről, életről, halálról, és hitről. Az élet és a színház hirtelen szorosan összekapcsolódik. A hatás pedig különösen erős, hiszen a játék a különleges térnek köszönhetően belép a nézők személyes terébe, erős kapcsolatot teremtve és mély érzéseket generálva. Az előadást április 1-jén és 2-án tekinthetik meg az érdeklődők, Fodor Zsókával, Medgyesi Máriával és Nagy Erikával a főszerepben.

Kép

Az előadást Seregi Zoltán rendezte, aki így fogalmazott a produkcióról:„A publikumot mindig érdekli a színészek magánélete. Az Ibsen Stúdiószínházban, a játszókkal szinte érintésközelben pillanthatnak be ebbe a világba, színésznők valódi sorsát, lelki mélységeit ismerhetik meg. Láthatnak három csodálatos színésznőt, akiknek személye és tehetsége garantálja a sikert. Fodor Zsókát a népszerű TV-sztárt, - aki már a Csárdáskirálynőben és Az öreg hölgy látogatásában is remekelt Békéscsabán -, Medgyesi Máriát, a valamikori filmsztárt, az Operettszínház ünnepelt primadonnáját, és Nagy Erikát, színházunk sikeres és közkedvelt művészét."

 

Jegyek korlátozott számban még kaphatóak a jegyirodában.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+