fbpx Aladdin | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Aladdin


 Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

Nagy volt az öröm június 5-én, pénteken délután Jankáéknál, amikor megérkezett a meglepetés, a cica! Dzsini, az Aladdin című mesejáték varázslója teljesítette a békéscsabai kislány kívánságát. Az új gazdi a jövevénynek a Sütikanál nevet adta.

Dzsini, az Aladdin című mesejáték varázslója teljesíti Janka kívánságát, és a békéscsabai kislány otthonába június 5-én, pénteken délután megérkezik a cica, amire annyira vágyott.

Beugrik, aztán még hat előadásban játszik három nap alatt Gulyás Attila, a január 29. óta látható Aladdin című zenés, táncos mesejátékban Dzsini szerepét alakítja a Turay Ida és a Jókai Színház közös produkciójában.

A családi bérletes gyermekeket a szülőkkel együtt ismét kézművesműhelybe várta a Békéscsabai Jókai Színház lelkes csapata február elsején 13 órától. A foglalkozáson a kis alkotók az Aladdin című zenés, táncos mesejátékhoz kapcsolódva készíthették el saját varázsszőnyegüket a Művész Kávéházban.

Nagy izgalommal várták és mesehősöknek kijáró ovációval  köszöntötték a megyei mesebérletes gyerekek január 29-én délután Aladdint és társait Békéscsabán. A zenés, táncos mesejátékot - a Turay Ida és a Jókai Színház közös előadását - majdnem február végéig láthatja a legifjabb közönség. (Niedzielsky Katalin kritikája)

A novemberi sárkányműhely olyan nagy sikert aratott a gyerekek és a szülők körében, hogy február elsején, szombaton 13 órától újra kinyit a kézművesműhely: a Jókai Színház Művész Kávéházában szőnyegszövésre várják a családi bérleteseket.

Nincsen meseelőadás játék nélkül, a Békéscsabai Jókai Színház az Aladdin bemutatójához kapcsolódva is alkotásra hívja a gyerekeket, akik ezúttal a bűvös lámpát készíthetik el kedvük szerint.

Az Aladdin című mesés, táncos zenejáték bemutatóját a Turay Ida és a Békéscsabai Jókai Színház közös előadásában láthatják a megyei mesebérletes gyerekek január 29-én 15 órakor a nagyszínpadon. Az Ezeregyéjszaka meséje varázslatos díszletben, látványban kel életre.